Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020 15:30

Ξεκίνησε η ψηφιακή διαβούλευση για την τροποποίηση του Master Plan Λιμένα Πρέβεζας-Επιβεβαίωση του atpreveza.gr

Όπως είχαμε ενημερώσει από τον περασμένο Ιούλιο (δείτε ΕΔΩ) ηλεκτρονικά θα γίνει η διαβούλευση για την τροποποίηση του προγραμματικού σχεδίου Master Plan Λιμένα Πρέβεζας.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε σήμερα ο δήμος Πρέβεζας σε συνεργασία με το Λιμενικό Ταμείο Πρέβεζας από σήμερα Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020 ξεκινά η δημόσια ψηφιακή διαβούλευση για την τροποποίηση του προγραμματικού σχεδίου Master Plan Λιμένα Πρέβεζας, η οποία και θα διαρκέσει 30 ημέρες.

Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι θεσμικοί φορείς και δημότες να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Δήμου http://www.dimosprevezas.gr/dimosia-psifiaki-diavouleusi-master-plan και να συμμετάσχουν στη διαβούλευση επιλέγοντας το σχετικό εικονίδιο «διαβούλευση Master Plan Λιμένα Πρέβεζας» και συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα πεδία.

Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία της δημόσιας ψηφιακής διαβούλευσης, το Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου μαζί με την ανάδοχο εταιρεία θα εξετάσουν και θα λάβουν υπόψη τις προτάσεις και τις απόψεις που θα έχουν υποβληθεί και οι οποίες θα παρουσιαστούν σε ειδική συνεδρίαση.