Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020 12:20

Πρέπει να υπάρξει άμεση ενημερωτική ανακοίνωση από τη διοίκηση του ΓΝ Πρέβεζας...

Αναφορικά με την επικοινωνιακή διαχείριση της ενημέρωσης των πολιτών για τα κρούσματα κορονοϊού έχει “χυθεί πολύ μελάνι”, ενώ είχε υπάρξει και ανοικτή διαμάχη ανάμεσα στον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη και τον ΕΟΔΥ.

Από το πρωί του Σαββάτου ήδη υπήρχε ως επιβεβαιωμένη πληροφορία στα “δημοσιογραφικά γραφεία” κρούσμα στο νοσηλευτικό προσωπικό του ΓΝ Πρέβεζας. Επειδή το Νοσοκομείο δεν είναι ένα οποιοδήποτε ίδρυμα ή οποιοσδήποτε οργανισμός και σε αυτή τη χρονική συγκυρία έχει “ειδικό βάρος”, θα έπρεπε ήδη να είχε γίνει μία επίσημη ανακοίνωση από τη διοίκηση του Νοσοκομείου για να ενημερωθούν με επίσημο τρόπο -και όχι μέσω δημοσιογραφικών πληροφοριών- οι πολίτες του Νομού Πρέβεζας. Μέχρι αυτή την ώρα, δεν έχει υπάρξει επίσημα “ούτε λέξη” από τη διοίκηση και έχουν περάσει ήδη 48 ώρες...

Και στην ανακοίνωση θα πρέπει να γίνονται ξεκάθαρες και λεπτομέρειες (διασπορά, διαδικασία που ακολουθήθηκε κ.α.), ώστε να υπάρξει αποφόρτιση της όποιας ανησυχίας έχει δημιουργηθεί.

Ο τρόπος αυτός επικοινωνίας με τους πολίτες που είχε επιλεχθεί στην πρώτη φάση της πανδημίας από την Περιφέρεια Ηπείρου, είχε λειτουργήσει αγχολυτικά και καθησυχαστικά.

Ευκαιρία να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση ενημέρωσης και το ΓΝ Πρέβεζας. Με επίσημη ανακοίνωση...