Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013 02:14

Και εγένετο "Σύλλογος Εμποροεπαγγελματιών Ιστορικού Κέντρου" Πρέβεζας

Πραγματικότητα αποτελεί και τυπικά από χθες ο Σύλλογος Εμποροεπαγγελματιών Ιστορικού Κέντρου Πρέβεζας, αφού ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την εκλογή του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου.

Η κάλπη στήθηκε χθες το απόγευμα στην αίθουσα της Λαϊκής Αγοράς από τις 17:00 ως τις 20:00 και μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών η κα Νάντι Γαλανοπούλου έλαβε 35 ψήφους, η κα Ελένη Μπατσούλη 31, οι κ. Βασίλης Δερλερές και Χρήστος Κωστούλας από 27 ψήφους, η κα Θεοδώρα Παππά 23, ο κ. Ιωάννης Συρανίδης 12 και ο κ. Βελισσάριος Ζεπάτος 5. Οι εκλεγέντες μέσα στις επόμενες ημέρες θα συγκροτηθούν σε σώμα όπου και αναμένεται να προχωρήσουν στις απαραίτητες διαδικασίες για την εκλογή του Προεδρείου.

IMG 6747

Το αίτημα λοιπόν των καταστηματαρχών του Κέντρου παίρνει "σάρκα και οστά" και μετά τις έντονες διαφωνίες που υπήρχαν από τις αρχές του Καλοκαιριού μεταξύ ορισμένων καταστηματαρχών και του Εμπορικού Συλλόγου Πρέβεζας σχετικά με το ωράριο και τις ημέρες λειτουργίας των καταστημάτων, φαίνεται πως με την έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου θα υπάρξουν νέα δεδομένα, τουλάχιστον για τα καταστήματα του ιστορικού κέντρου.

Να θυμίσουμε πως το θέμα του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων απασχόλησε έντονα και την Περιφερειακή Ενότητα αλλά και το Επιμελητήριο Πρέβεζας και σε σύσκεψη που είχε πραγματοποιηθεί στην Πρέβεζα το καλοκαίρι έγιναν προσπάθειες για να βρεθεί η χρυσή τομή, χωρίς ωστόσο να ευοδωθούν...

Διαβάστε σχετικά:

Στον Αντιπεριφερειάρχη απευθύνθηκαν οι καταστηματάρχες του ιστορικού κέντρου

Εμπορικός Σύλλογος Πρέβεζας: "Το θερινό ωράριο παραμένει ως έχει"

Μήλο της έριδος το θερινό ωράριο των καταστημάτων...