Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 09 Νοεμβρίου 2020 11:22

Αναστολή λειτουργίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πρέβεζας μέχρι τις 30 Νοεμβρίου

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πρέβεζας γνωστοποιεί ότι αναστέλλει τις υπηρεσίες της (Δανεισμό και επιστροφή Βιβλίων), οι οποίες πραγματοποιούνται με φυσική παρουσία στους χώρους της, μέχρι 30-11-2020, σύμφωνα με την Αριθ.Δια/Γ.Π. Οικ.69863/2.11.2020 εγκύκλιο “Έκτακτα μέτρα προστασίας δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του Κορονοϊού covid-19).

Η επιστροφή των δανεισμένων τεκμηρίων παρατείνεται μέχρι την ημερομηνία επαναλειτουργίας της Βιβλιοθήκης.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία, παρακαλείστε όπως επικοινωνείτε με το προσωπικό της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πρέβεζας, στο τηλέφωνο 2682029889 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. από Δευτέρα έως Παρασκευή, από 8:00 έως 14:30.

Για έκτακτες ανάγκες σπουδαστών, φοιτητών, ερευνητών θα υπάρχει δυνατότητα δανεισμού τεκμηρίων, μετά από τηλεφωνικό ραντεβού με τους υπαλλήλους της βιβλιοθήκης και τήρηση όλων των μέτρων υγιεινής. (Για αναζήτηση τεκμηρίων στον ηλεκτρονικό κατάλογο της βιβλιοθήκης επισκεφθείτε το prevezalib.openabekt.gr)