Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020 13:40

Δωρεά ιατρικών μασκών από την Ε.Α.Ε παράρτημα Καναλάκι-Πάργα

Στη δωρεά 2400 ιατρικών μασκών προς το Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας, τα Κέντρα Υγείας Καναλακίου και Πάργας και το ΕΚΑΒ Μεσοποτάμου προχώρησε το παράρτημα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Καναλακίου-Πάργας.

“Σκοπός της κίνησης αυτής είναι η προστασία του προσωπικού αλλά και των ογκολογικών ασθενών που αποτελούν μία από τις ευάλωτες ομάδες του νέου αοράτου εχθρού του COVID-19” αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση το ΔΣ του παραρτήματος ενώ όσον αφορά το ΕΚΑΒ Μεσοποτάμου ο πρόεδρος της Ε.Α.Ε Θωμάς Κασκανης ανέφερε τα εξής: "Η συγκεκριμένη προσφορά στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ Μεσοποτάμου είναι μία κίνηση αλληλεγγύης για τις μάχες που δίνουν καθημερινά στην αντιμετώπιση εκτάκτων περιστατικών για την διάσωση της ζωής των συνανθρώπων μας. Ας είμαστε όλοι μας δίπλα τους να υποστηρίζουμε το έργο τους όσο μπορούμε".

“Ευχαριστούμε τη Συνεργασία με την Κεντρική Διοίκηση Ε.Α.Ε και τον πρόεδρό μας κύριο Ευάγγελο Φιλόπουλο. Ευχόμαστε σε όλους Υγεία και Αγάπη! Νοιαζόμαστε για τον συνάνθρωπο! Κάνε το κι εσύ! Έλα μαζί μας! Όλοι μαζί μπορούμε!” καταλήγει η ανακοίνωση του ΔΣ.

 

Έκθεση εικόνων