Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2020 13:45

Αναβαθμίζει την ύδρευση των μικρών χωριών του Δήμου Ζηρού η δημοτική αρχή μέσω του “Αντώνης Τρίτσης” - Αναλυτικά τα έργα

Το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ζηρού ενέκρινε ομόφωνα την υποβολή πρότασης για ένταξη στο Πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», του έργου με τίτλο: «Υποδομές Ύδρευσης» η οποία περιλαμβάνει τις παρακάτω παρεμβάσεις.

  • Βελτίωση δικτύου ύδρευσης Δημοτικής Ενότητας Θεσπρωτικού (Κοινότητα Άσσου , Πολυσταφύλου και Ριζοβουνίου)

  • Αντικατάσταση , εκσυγχρονισμός και επέκταση του δικτύου ύδρευσης στην Τ.Κ Αγίου Γεωργίου

  • Προμήθεια ολοκληρωμένου συστήματος ελέγχου καταναλώσεων και μείωσης των απωλειών πόσιμου νερού του Δήμου Ζηρού

  • Αρχαιολογικές εργασίες και έρευνες από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας για το υποέργο Βελτίωση δικτύου ύδρευσης Δημοτικής Ενότητας Θεσπρωτικού (Κοινότητα Άσσου , Πολυσταφύλου και Ριζοβουνίου)

  • Αρχαιολογικές εργασίες και έρευνες από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας για το υποέργο Αντικατάσταση , εκσυγχρονισμός και επέκταση του δικτύου ύδρευσης στην Τ.Κ Αγίου Γεωργίου

 

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου πλησιάζει τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ και πρόκειται για ένα έργο που θα συνεισφέρει τα μέγιστα στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Σε επικοινωνία που είχε το atpreveza.gr με το Δήμαρχο Ζηρού Νίκο Καλαντζή μας ανέφερε: “Ήταν ένα έργο για το οποίο ήμασταν έτοιμοι να υποβάλουμε την πρότασή μας από τον Ιούλιο. Δίνουμε μεγάλο βάρος στη βελτίωση της ύδρευσης των τοπικών κοινοτήτων και στην ποιότητα ζωής των κατοίκων”.