Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2020 14:37

Πρόταση στο “Αντώνης Τρίτσης” για νέο Μουσικό Σχολείο με προϋπολογισμό 8.224.000 ευρώ καταθέτει ο Δήμος Πρέβεζας

Η οικονομική επιτροπή του Δήμου Πρέβεζας καλείται να εγκρίνει στη συνεδρίαση της Πέμπτης την υποβολή πρότασης στο αναπτυξιακό πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” για τη χρηματοδότηση μελέτης και κατασκευής νέου κτιρίου για το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας στο “Αντώνης Τρίτσης”.

Ειδικότερα το φυσικό αντικείμενο του έργου αφορά την ανέγερση σχολικού συγκροτήματος για το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας σε γήπεδο εκτάσεως 25 στρεμμάτων περίπου που βρίσκεται στην Τοπική Κοινότητα Μύτικα του Δήμου Πρέβεζας.

Η εκτίμηση του προϋπολογισμού του έργου (με τμήμα υπογείου) ανέρχεται στο ποσό των 6.779.729,50 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), ενώ η προεκτίμηση αμοιβών μελετών ανέρχεται συνολικά στο ποσό των 1.444.990,50€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

 

Καλείται η Οικονομική Επιτροπή να:

 

  • Εγκρίνει τους όρους συμμετοχής στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» και συγκεκριμένα στην Πρόσκληση ΑΤ07.

  • Εγκρίνει την υποβολή πρότασης του έργου με τίτλο : «Ανέγερση σχολικού συγκροτήματος για το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας», στο πρόγραμμα “ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ” , στην πρόσκληση ΑΤ07 , στον άξονα προτεραιότητας : «Παιδεία, Πολιτισμός, Τουρισμός και Αθλητισμός», με τίτλο : « Αξιοποίηση του κτιριακού αποθέματος των Δήμων» και συνολικού προϋπολογισμού 8.224.720,00 €. Ο δήμος δεν επιβαρύνεται με ίδια συμμετοχή για το έργο.

  • Εξουσιοδοτήσει τον Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Νικόλαο Γεωργάκο όπως προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για την υποβολή της πρότασης.