Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020 11:09

Άλλαξαν τα “βαφτίσια” τις τουριστικής επένδυσης στο Κανάλι – Από Long Beach μετονομάστηκε σε... Ξενοδοχείο

Σε ρεπορτάζ του το atpreveza.gr στις 12 Νοεμβρίου είχε αποκαλύψει ότι η στρατηγική τουριστική επένδυση στο Κανάλι Πρέβεζας θα πάρει την ονομασία Long Beach Preveza (δείτε ΕΔΩ).

Αυτό αναφερόταν στο προσχέδιο που είχε μοιραστεί σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας, όταν είχε παρθεί και η σχετική απόφαση.

Ενδεικτικά παραθέτουμε το παρακάτω απόσπασμα:

«Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ και της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε. (ENTERPRISE GREECE)», σύμφωνα με την αριθμ. 513/2020 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής».

...

H ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε.” με διακριτικό τίτλο “ENTERPRISE GREECE”, που εδρεύει στην Αθήνα, επί της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας αρ. 109, όπως νομίμως εκπροσωπείται από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Γεώργιο Φιλιόπουλο, λαμβάνοντας υπόψη τις διατάξεις του ΔΚΚ (ν. 3463 /2006) καθώς του άρθρου 179 του Ν. 4555/2018, τους καταστατικούς τους σκοπούς καθώς και το θεσμικό πλαίσιο το οποίο διέπει τις Στρατηγικές Επενδύσεις και ειδικότερα τα προβλεπόμενα στο Ν.4608/2019 όπως ισχύει, συμφώνησαν στη μεταξύ τους συνεργασία με απώτερο στόχο την επενδυτική και αδειοδοτική ωρίμανση του έργου επί Δημοτική Ακίνητης Περιουσίας και συγκεκριμένα αριθμ αγρ. 480 , 481, και 403 Τ.Κ Καναλίου Πρέβεζας Διανομής 1933 με διακριτικό τίτλο Long Beach Preveza προκειμένου αυτό να εισαχθεί στη Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων και να εγκριθεί ως στρατηγική επένδυση, καθώς και την περαιτέρω προώθηση του για την αναζήτηση επενδυτικού σχήματος.

Στην απόφαση όμως του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας, που αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ (δείτε ΕΔΩ), πριν από λίγες ημέρες, η ονομασία της επένδυσης θα είναι “ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ ΣΤΟ ΜΟΝΟΛΙΘΙ ΠΡΕΒΕΖΑΣ”.

 

Για ποιο λόγο έγιναν και πάλι “βαφτίσια” βέβαια, λίγοι είναι σε θέση να το γνωρίζουν...