Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2021 14:35

Η Jet2 συνδέει το Άκτιο με το Εδιμβούργο από το Μάιο του 2022

Την έναρξη πτήσεων που θα συνδέεουν το αεροδρόμιο του Ακτίου με το αεροδρόμιο του Εδιμβούργου από το Μάιο του 2022 ανακοίνωσε η Jet2.

Η low cost αεροπορική εταιρεία θα πραγματοποιεί πτήσεις που θα συνδέουν Άκτιο και Εδιμβούργο κάθε Κυριακή , από 29 Μαΐου έως και 23 Οκτωβρίου.

Ο Steve Heapy, διευθύνων σύμβουλος της Jet2.com και της Jet2holidays, δήλωσε: «Μετά από μεγάλη αβεβαιότητα, τα θετικά νέα για ένα εμβόλιο σε συνδυασμό με μια πραγματική επιθυμία να ταξιδέψουν , σημαίνει ότι βλέπουμε έντονη ζήτηση από τους παραθεριστές που θέλουν να σχεδιάσουν και να κλείσουν μελλοντικές διακοπές. Όπως πάντα, ανταποκρινόμαστε σε όσα μας λένε οι πελάτες μας, οπότε έχουμε θέσει σε πώληση το καλοκαίρι του 2022 από το αεροδρόμιο του Εδιμβούργου, που σημαίνει ότι ξεκινήσαμε την πώληση για το καλοκαιρινό μας πρόγραμμα νωρίτερα από ποτέ. "

Να θυμίσουμε πως η εταιρεία έχει ανακοινώσει πως από το φετινό Μάιο θα συνδέσει αεροπορικά το αεροδρόμιο του Ακτίου με το Μπέρμιγχαμ, το Λονδίνο, το Μπρίστολ και το Μάντσεστερ.