Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021 18:21

Στο πλευρό του ΕΚΑΒ Πρέβεζας ο Όμιλος Επιχειρήσεων Ζηκίδη

Στη δωρέα εξοπλισμού που θα συμβάλει σημαντικά στην καθαριότητα και την απολύμανση των οχημάτων του ΕΚΑΒ Πρέβεζας προχώρησε ο Όμιλος Επιχειρήσεων Ζηκίδη σε συνεργασία με την εταιρεία STIHL, δείχνοντας την ευαισθησία και την αλληλεγγύη προς τους ανθρώπους που προσφέρουν τα μέγιστα στο χώρο της υγείας.

M79A0715

Το πρωί της Τρίτης ο κ. Σπύρος Ζηκίδης παρέδωσε τον εξοπλισμό στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ Πρέβεζας, παρουσία και του Διευθυντή της 7ης Περιφέρειας του ΕΚΑΒ Μιχάλη Τσοβίλη, υπογραμμίζοντας πως αυτή η προσφορά σε συνεργασία με τη STIHL είναι μια ελάχιστη βοήθεια προς τους ανθρώπους του ΕΚΑΒ που αγωνίζονται καθημερινά.

M79A0718

“Πήραμε την πρωτοβουλία να διαθέσουμε αυτά τα μηχανήματα καθαρισμού στο ΕΚΑΒ Πρέβεζας. Μέσα στις δύσκολες ημέρες που περνάμε, ημέρες υγειονομικής κρίσης, σκεφτήκαμε ότι αυτή η μικρή δική μας δωρεά θα πιάσει τόπο και θα είναι κάτι καλό για την ομάδα του ΕΚΑΒ Πρέβεζας που κάνει τόση προσπάθεια για να εξυπηρετεί τους πολίτες του Νομού, που αγωνίζονται 24 ώρες το 24ωρο και κάτω από αντίξοες συνθήκες“ τόνισε ο κ. Ζηκίδης.

M79A0724

Ο κ. Τσοβίλης από την πλευρά του ευχαρίστησε θερμά για αυτή τη δωρεά, υπογραμμίζοντας πως σε αυτές τις δύσκολες ημέρες όλα τα πληρώματα του ΕΚΑΒ καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες και ευχήθηκε να βρεθούν και άλλοι μιμητές.

Έκθεση εικόνων