Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021 11:23

Με το φόβο των έντονων καιρικών φαινομένων ζουν κάτοικοι της Οδού Επτανήσου-Θα ζητήσουν παρέμβαση του εισαγγελέα

φωτό αρχείου φωτό αρχείου

Αποφασισμένοι να ζητήσουν την παρέμβαση εισαγγελέα είναι κάτοικοι της οδού Επτανήσου στην Πρέβεζα, προκειμένου να δοθεί επιτέλους λύση στα σοβαρά προβλήματα που δημιουργούνται στην περιοχή μετά από έντονες βροχοπτώσεις.

Σε επικοινωνία που είχαν κάτοικοι της περιοχής με το atpreveza.gr υπογράμμισαν πως το αποστραγγιστικό δίκτυο στο συγκεκριμένο σημείο έχει σοβαρά προβλήματα και παρόλο που η περιοχή έχει πληγεί επανειλημμένα μέχρι και σήμερα, με πιο πρόσφατα τα πλημμυρικά φαινόμενα στις 4 Ιανουαρίου 2021, δεν έγινε τίποτα με τις ευθύνες να έχουν γίνει μπαλάκι ανάμεσα σε δήμο και περιφέρεια.

Οι κάτοικοι επισημαίνουν ότι με τις έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών ζουν καθημερινά με το φόβο ότι θα πλημμυρίσουν και πάλι οι κατοικίες τους και θα υποστούν ξανά ζημιές, ζητώντας για μια ακόμη φορά την παρέμβαση των αρμοδίων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του atpreveza.gr ο δήμος δρομολόγησε τις διαδικασίες προκειμένου να προχωρήσει άμεσα μελέτη για τη συγκεκριμένη περιοχή και θα ζητηθεί και η συνδρομή της Περιφέρειας, για να δοθεί επιτέλους οριστική λύση.