Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021 12:11

Απόφαση-καταπέλτης για μη νόμιμη απόφαση εκθέτει το Δήμαρχο Πρέβεζας – Καλείται να εφαρμόσει τα προβλεπόμενα για το Γραφείο Παιδικών Σταθμών

Το atpreveza.gr με αποκαλυπτικό του ρεπορτάζ (δείτε ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ), είχε αποτυπώσει το πρόβλημα -με σαφή πολιτική χροιά για το πως ενεργεί ένας Δήμαρχος- που δημιουργήθηκε στο Γραφείο Παιδικών Σταθμών του Δήμου Πρέβεζας, με την μετακίνηση της προϊσταμένης.

Σήμερα, 27/1/2021 αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ (δείτε ΕΔΩ) η ομόφωνη απόφαση της Ειδικής Επιτροπής του άρθρου 152 Κ.Δ.Κ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου - Δυτ. Μακεδονίας, η οποία απέρριψε εκ νέου την προσφυγή που είχε κάνει ο Δήμος κατά της απορριπτικής απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης που δικαίωνε την προϊσταμένη του Γραφείου Παιδικών Σταθμών, η οποία όπως προκύπτει μετακινήθηκε χωρίς να μπορεί ο Δήμαρχος να αιτιολογήσει σαφώς, επαρκώς και ειδικώς την απόφασή του.

Ο κ. Γεωργάκος καλείται πλέον να πράξει τα νόμιμα έπειτα από αυτή την εξέλιξη και να ανακαλέσει την απόφασή του, εκτός κι αν θελήσει να συνεχίσει μία δικαστική διαδικασία, επιβαρύνοντας περαιτέρω το Δήμο Πρέβεζας.

Καλό θα είναι πάντως οι Δήμαρχοι να προσέχουν λίγο παραπάνω τέτοιου είδους ζητήματα, ειδικά τώρα που αναμένεται και η τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας.