Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013 02:35

Δυναμικό παρών από τους αιμοδότες στην κοπή της πίτας του Συλλόγου «Βασίλειος Χατζής».

Με μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε και φέτος η κοπή της πίτας του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ανθούσας «Βασίλειος Χατζής».

Η γιορτή πραγματοποιείται τα τελευταία 7 χρόνια και η ανταπόκριση των πολιτών της περιοχής στο κάλεσμα του Συλλόγου είναι κάθε χρόνο και πιο εντυπωσιακή.

anthousa 3

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου, ο Δήμαρχος Πάργας Αθανάσιος Λιόλιος και η Δημοτική Σύμβουλος Ελένη Κολιοφώτη, αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Πρέβεζας με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιάννη Γιαμά και πολλοί ακόμη εκπρόσωποι φορέων ενώ χαιρετισμό έστειλαν ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εθελοντών Αιμοδοτών κ.Πρωτόπαππας, η ολυμπιονίκης του βάδην Αθανασία Τσουμελέκα ,ο διευθυντής του παραρτήματος ΟΑΕΔ Πρέβεζας Δημήτρης Κώτσης και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πρέβεζας.

anthousa 2

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Περικλής Λιάκρης έκανε απολογισμό της δράσης για το 2012 διαπιστώνοντας για μια ακόμη φορά ότι οι πολίτες της περιοχής έχουν αναγάγει σε τρόπο ζωής την προσφορά αίματος και τον εθελοντισμό, ανοίγοντας τον δρόμο και για την διάδοση του θεσμού της δωρεάς οργάνων.

Ο κ. Λιάκρης ευχαρίστησε όλους όσοι βοηθούν το έργο του Συλλόγου υπογραμμίζοντας ότι στόχος είναι η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή μελών στις τρεις αιμοδοσίες, τις δύο προγραμματισμένες και την μία έκτακτη, που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τον Απρίλιο.

anthousa 4

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκε ως η καλύτερη αιμοδότρια για το 2012 η Κα Ευαγγελία Λούκα-Νάκου και ως ο καλύτερος αιμοδότης για το 2012 ο Κος Άγγελος Πάνος. Τις απονομές των βραβείων έκαναν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας Κος Στράτος Ιωάννου και ο Δήμαρχος Πάργας Κος Αθανάσιος Λιόλιος , οι οποίοι δήλωσαν την αμέριστη στήριξή τους στο Σύλλογο και εξέφρασαν το θαυμασμό τους, προς όλους τους Εθελοντές Αιμοδότες και το πολύτιμο έργο τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έσοδα από την λαχειοφόρο αγορά θα δοθούν σε άπορες οικογένειες, στο Κέντρο Υγείας και σε σχολεία της περιοχής.