Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2021 10:34

Σύλλογος Εργαζομένων ΓΝ Πρέβεζας: “Να ανακληθεί τώρα η απόλυση του προέδρου του σωματείου εργαζομένων ΚΤΕΛ Πρέβεζας-οδηγών φορτηγών”

Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων στο ΓΝ Πρέβεζας:

ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ ΤΩΡΑ Η ΑΠΟΛΥΣΗ του προέδρου του σωματείου εργαζομένων ΚΤΕΛ Πρέβεζας-οδηγών φορτηγών.

 

Ο Σύλλογος εργαζομένων Γ.Ν. Πρέβεζας εκφράζει την αλληλεγγύη του στον πρόεδρο του «σωματείου εργαζομένων ΚΤΕΛ Πρέβεζας-οδηγών φορτηγών» Σιαφάκα Γιώργο και ΑΠΑΙΤΕΙ από την διοίκηση του «Προμηθευτικού Συνεταιρισμού ΠΕ μετόχων του ΚΤΕΛ Πρέβεζας»

 

ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ.

 

Εξάλλου δεν μας εκπλήσσει μια τέτοια πράξη. Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες τρομοκρατίας , καταστολής , διώξεων , απολύσεων εργαζομένων στους χώρους δουλειάς πανελλαδικά , που έχουν την τόλμη να σηκώσουν το ανάστημά τους απέναντι στη λαίλαπα μέτρων ,που χειροτερεύουν τη ζωή τους, απέναντι στην εργοδοτική αυθαιρεσία.

 

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η δύναμη μας βρίσκεται στην αλληλεγγύη και στην ενότητα. Βρίσκεται στην ανασύνταξη του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος .

 

Ο σύλλογος εργαζομένων του Νοσοκομείου Πρέβεζας δεσμεύεται πως θα δείξει την έμπρακτη αλληλεγγύη του συμμετέχοντας σε όποια κινητοποίηση προγραμματιστεί, ενάντια στην συγκεκριμένη απόλυση αλλά και σε κάθε άλλη απόλυση εργαζόμενου ή μάχιμου συνδικαλιστή.

 

 

Πρέβεζα 01/02/2021 Για το ΔΣ”.