Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 18:15

Μία καταγγελία που φανέρωσε ύπαρξη χωματερής στον Κούκο - Τι δήλωσαν Γεωργάκος και Ροπόκης στο atpreveza.gr (pics)

Τις τελευταίες ώρες η δημοτική παράταξη του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας “Ανάπτυξη Τώρα” (δείτε ΕΔΩ) προχώρησε σε καταγγελία για δημιουργία νέας χωματερής στον Κούκο του Δήμου Πρέβεζας.

Το atpreveza.gr επισκέφθηκε τόσο το χώρο, για τον οποίο έγινε η καταγγελία (από όπου και το φωτογραφικό υλικό), ενώ επικοινώνησε τόσο με το Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο, όσο και τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Βαγγέλη Ροπόκη.

Ο κ. Γεωργάκος παραδέχθηκε πως υπάρχει ζήτημα στο συγκεκριμένο χώρο με ογκώδη αντικείμενα και απορρίμματα και ανέφερε ότι η ένταξη προτάσεων του Δήμου σε δύο προσκλήσεις του Πράσινου Ταμείου, για πράσινα σημεία και η προώθηση της κομποστοποίησης θα λύσουν προβλήματα που υπάρχουν εδώ και χρόνια. Παράλληλα υποστήριξε ότι ο Δήμος έχει ορίσει σημείο για τα ογκώδη αντικείμενα.

koukos2

Για τον Κούκο πρόσθεσε πως πρόκειται για μία έκταση που δεν είναι περιφραγμένη και υπάρχει συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων για την αποκατάσταση του χώρου.

Ο κ. Ροπόκης επίσης τόνισε πως υπάρχει ζήτημα στο συγκεκριμένο χώρο και θα πρέπει να διερευνηθεί το τι συμβαίνει, ενώ θα τοποθετηθεί και στο δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας.

Αναμένεται επομένως η αυριανή συνεδρίαση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.