Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021 11:01

Το atpreveza.gr αποκαλύπτει ολόκληρη τη σύμβαση του Δήμου Πρέβεζας με τη ΔΕΠΑΝ για την ανέγερση του νέου Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας

Η απόφαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Πρέβεζας να αναθέσει απευθείας στην ΑΜΚΕ “Δίκτυο Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη” (το ίδιο έγινε και για το βιολογικό καθαρισμό του Αρχαγγέλου) το έργο ανέγερσης νέου σχολικού συγκροτήματος για το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας από την υποβολή πρότασης στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”, μέχρι και την δρομολόγηση διαδικασιών για την υλοποίηση, προκάλεσε αντιδράσεις από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας.

Πρόκειται για ένα έργο με συνολικό προϋπολογισμό που φτάνει τα 8.224.720,00 €.

Το atpreveza.gr δημοσιεύει ολόκληρη την προγραμματική σύμβαση, την οποία θα υπογράψει με το ΔΕΠΑΝ ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος (ο οποίος τυγχάνει να είναι και μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας).

Ιδιαίτερα σημεία είναι η κάλυψη του διοικητικού κόστους που ανέρχεται σε 1,5% του προϋπολογισμού δημοπράτησης των Κύριων Υποέργων Σύνταξης Μελετών του έργου «Ανέγερση σχολικού συγκροτήματος για το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας» και κατασκευής αυτού.

Παράλληλα οι όποιες διαφορές ανάμεσα στους συμβαλλόμενους θα λύνονται σε δικαστήρια της Αττικής και όχι της Πρέβεζας.

Δείτε αναλυτικά τι προβλέπει η προγραμματική σύμβαση:

simvasi1

simvasi2

simvasi3

simvasi4

simvasi5

simvasi6

simvasi7

simvasi8

simvasi9

simvasi10

simvasis11

simvasi12

simvasi13

simvasi14

simvasi15