Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021 13:47

Προκλητική προκήρυξη για προσλήψεις-εξπρές από τη ΔΕΥΑ Πρέβεζας

Μεγάλα ερωτηματικά εγείρει ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίστηκε η ΔΕΥΑ Πρέβεζας και η διοίκησή της την πρόσληψη προσωπικού για την αντιμετώπιση του κορωνοιού covid 19 σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 74 Ν.4745/2020 και 175 Ν.4764/2020 (δείτε ΕΔΩ).

Σήμερα, Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου και ώρα 11.23 το πρωί αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ πρακτικό της σχετικής απόφασης του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ, με ημερομηνία συνεδρίασης την 11η Φεβρουαρίου.

Όπως όμως προκύπτει από το ρεπορτάζ του atpreveza.gr, τέτοιο θέμα στη συγκεκριμένη ημερομηνία δεν μπήκε ποτέ, αλλά η ψήφιση του θέματος έγινε χθες, 23 του μηνός και σήμερα, 24 του μηνός με τη μέθοδο της δια περιφοράς συνεδρίασης με την ανταλλαγή e-mails ανάμεσα στα μέλη του Δ.Σ.

Παράλληλα, στην απόφαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ αναφέρει χαρακτηριστικά ότι “Τα προσόντα πρόσληψης περιγράφονται στην ανακοίνωση που θα αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων, στο site της επιχείρησης και θα είναι σύμφωνα με το άρθρο 6 του Ο.Ε.Υ. της ΔΕΥΑΠ”. Παρ' όλα αυτά πουθενά στην ιστοσελίδα της δημοτικής επιχείρησης δεν υπήρξε η ανακοίνωση για τα προσόντα πρόσληψης έως τις 11.20 το πρωί της Τετάρτης (σ.σ. σήμερα).

Κι αυτό γιατό στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ αναρτήθηκε στις 11.28π.μ. και ακολούθως και στο site της ΔΕΥΑΠ.

Με την προθεσμία να λήγει αύριο στις 25 του μηνός και ώρα 12 το μεσημέρι, αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι αυτή δεν είναι αρμόζουσα διαδικασία προσλήψεων της προκοπής...

Και πολιτικά η ευθύνη για τον τρόπο των προσλήψεων βαραίνει τη διοίκηση...