Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021 12:31

Η Lufthansa θα πετάει Μόναχο-Άκτιο από τις 7 Μαΐου έως τα τέλη Οκτωβρίου

Την έναρξη πτήσεων που θα συνδέεουν το αεροδρόμιο του Ακτίου με το αεροδρόμιο του Μονάχου ανακοίνωσε η γερμανική αεροπορική εταιρεία Lufthansa.

Το Καλοκαίρι του 2021 η Lufthansa θα συνδέσει 13 νέους προορισμούς διακοπών από το Μόναχο και όσον αφορά τη χώρα μας θα περιλαμβάνονται συνδέσεις προς Πρέβεζα, Χανιά, Μύκονο, Κω, Καβάλα και Ζάκυνθο.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου της γερμανικής αεροπορικής εταιρείας το ταξιδιωτικό πρόγραμμα διακοπών για το καλοκαίρι του 2021 είναι το καλύτερο όλων των εποχών και πολλές χώρες αναμένεται να μειώσουν τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς ενόψει του καλοκαιριού, καθώς θα αυξάνεται ο αριθμός των εμβολιασμένων.

“Γνωρίζουμε ότι η ζήτηση θα αυξηθεί ραγδαία μετά την άρση των ταξιδιωτικών περιορισμών και είμαστε άριστα προετοιμασμένοι για να την αντιμετωπίσουμε με την εξαιρετική γκάμα προϊόντων και προτάσεων που διαθέτουμε. Η λαχτάρα για ταξίδια είναι διάχυτη και πιστεύουμε ότι αυτό θα αποτυπωθεί στην κίνηση τους καλοκαιρινούς μήνες" δήλωσε ο κ. Harry Hohmeister, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Deutsche Lufthansa AG.

Η Lufthansa θα πραγματοποιεί πτήσεις που θα συνδέουν Άκτιο-Μόναχο από τις 7 Μαΐου έως και τα τέλη Οκτωβρίου.