Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2013 02:20

Οι Μοτοσυκλετιστές Βορειοδυτικής Ελλάδας έκοψαν την πίτα τους στην Πρέβεζα!

Περισσότεροι από 200 μοτοσυκλετιστές από κάθε γωνιά της Βορειοδυτικής Ελλάδας βρέθηκαν χθες στην Πρέβεζα δίνοντας για λίγες ώρες μια διαφορετική ζωντάνια στην πόλη.

lemop

Με σύμμαχο τον ανοιξιάτικο καιρό οι λάτρεις της μοτοσυκλέτας συναντήθηκαν χθες στην Πρέβεζα για να πραγματοποιήσουν την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των μοτοσυκλετιστών Βορειοδυτικής Ελλάδας και η πόλη γέμισε με μηχανές κάθε τύπου και αναβάτες κάθε ηλικίας!

lemop 13

Μοτοσυκλετιστές από τις λέσχες της Κέρκυρας, της Λευκάδας, της Πρέβεζας, της Πάργας, της Ηγουμενίτσας, της Άρτας, του Μεσολογγίου και των Ιωαννίνων έδωσαν το παρών με αφορμή την κοπή της πίτας και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για θέματα που τους απασχολούν αλλά και για μελλοντικές δράσεις.

Ο πρόεδρος της Λέσχης Μοτοσυκλετιστών Πρέβεζας κ. Μπάκας έκοψε την πίτα δίνοντας την ευχή για μια καλή χρονιά με υγεία, ενώ τις δικές του ευχές έδωσε και ο εντεταλμένος σύμβουλος του δήμου κ. Γιώργος Φραγκούλης.

lemop 19

Η γιορτή συνεχίστηκε μέχρι αργά το απόγευμα στα γραφεία της ΛΕ.ΜΟ.Π. στην οδό Σπηλιάδου ενώ η παραλία και τα γραφικά στενά της Πρέβεζας «πλημμύρισαν» από τους μοτοσυκλετιστές που παρέτειναν για λίγες ώρες την παραμονή τους στην πόλη.

Εμείς να τους ευχηθούμε με τη σειρά μας καλά χιλιόμετρα και πάντα όρθιοι!