Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 08 Απριλίου 2021 12:43

Και με τη... βούλα η ΔΕΠΑΝ αναλαμβάνει να συντάξει τη μελέτη ανέγερσης νέου Μουσικού Σχολείου στην Πρέβεζα και το "Ολοκληρωμένο πρόγραμμα προσεισμικού ελέγχου"

Το atpreveza.gr έχει αναφερθεί με πληθώρα ρεπορτάζ του στη συνεργασία που έχει αναπτύξει ο Δήμος Πρέβεζας με το Δίκτυο Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη (ΔΕΠΑΝ) και στην πολιτική αντιπαράθεση που έχει προκύψει εντός και... εκτός του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας.

Στελέχη της ΑΜΚΕ ΔΕΠΑΝ θα ενημερώσουν μάλιστα την τοπική κοινωνία διαδικτυακά, όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Πρέβεζας και μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΠΑΝ Νίκος Γεωργάκος για τη συνεργασία που έχει αναπτυχθεί.

Στις 20 Μαρτίου 2021 (δείτε ΕΔΩ την απόφαση) το Δ.Σ. της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας ΔΕΠΑΝ συζήτησαν την έγκρισης σύναψης της Προγραμματικής Σύμβασης με τίτλο «Υπηρεσίες επίβλεψης και διαχείρισης του έργου «Ανέγερση σχολικού συγκροτήματος για το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας» μεταξύ Δήμου Πρεβέζης και ΔΕΠΑΝ και υλοποίησης των προβλεπόμενων στην ως άνω Προγραμματική Σύμβαση, με ίδια μέσα (αυτεπιστασία).

 

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αφού άκουσαν την Εισήγηση του Γενικού Διευθυντή του Δ.Ε.Π.ΑΝ., αποφάσισαν:

Α. Την αποδοχής των όρων συμμετοχής στο πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», στον Άξονα Προτεραιότητας «Παιδεία, Πολιτισμός, Τουρισμός και Αθλητισμός».

Β. Την έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης και ανάληψη από το ΔΕΠΑΝ της αρμοδιότητας του Φορέα Υλοποίησης της Πράξης με τίτλο «Υπηρεσίες επίβλεψης και διαχείρισης του έργου «Ανέγερση σχολικού συγκροτήματος για το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας» και συνολικό προϋπολογισμό εννέα εκατομμύρια οκτακόσιες σαράντα πέντε χιλιάδες διακόσια εξήντα τέσσερα ευρώ και πενήντα οκτώ λεπτά (9.845.264,58 €) συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Γ. Την εξουσιοδότηση προς τον Πρόεδρο του Δ.Σ. για την υπογραφή της σχετικής Προγραμματικής Σύμβασης και τον ορισμό των μελών της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης.

Δ. Την υλοποίηση του Σταδίου 1 του Υποέργου με τίτλο «ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ» της Πράξης με συνολικό προϋπολογισμό ένα εκατομμύριο επτακόσιες είκοσι πέντε χιλιάδες διακόσια εξήντα τέσσερα ευρώ και πενήντα οκτώ λεπτά (1.725.264,58 €) συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ με ΙΔΙΑ ΜΕΣΑ (αυτεπιστασία).

Παράλληλα στην ίδια συνεδρίαση αποφασίστηκε και η σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης με τίτλο «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΕΙΣΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΡΙΣΙΜΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ» μεταξύ Δήμου Πρέβεζας και ΔΕΠΑΝ και υλοποίησης των προβλεπόμενων, με ίδια μέσα.

Το ΔΣ με την απόφασή του εξουσιοδοτεί τον πρόεδρο της ΔΕΠΑΝ για την υπογραφή της σχετικής Προγραμματικής Σύμβασης και τον ορισμό των μελών της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης καθώς και την υλοποίηση των κάτωθι Υποέργων της Πράξης :

1. Υποέργο 1 Στάδια 1 & 2 με τίτλο: «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΕΙΣΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΡΙΣΙΜΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ» με συνολικό προϋπολογισμό 148.800,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

2. Υποέργο 2 με τίτλο «ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕΤΡΩΝ ΠΡΟΛΗΨΗΣ» με συνολικό προϋπολογισμό 24.800,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

3. Υποέργο 3 με τίτλο «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ» με συνολικό προϋπολογισμό 24.800,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. με ΙΔΙΑ ΜΕΣΑ (αυτεπιστασία).