Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2013 03:42

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας Πρέβεζας

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε χθες η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας Πρέβεζας, παρουσία εκπροσώπων πολιτικών και στρατιωτικών αρχών του τόπου και φορέων.

eeaa 1

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε ζεστό κλίμα στο κτίριο της Διακλαδικής Λέσχης Ενόπλων Δυνάμεων στην Πρέβεζα, ενώ την πίτα ευλόγησε ο πατέρας Ιωαννίκιος εκπροσωπώντας τον Μητροπολίτη Χρυσόστομο.

eeaa 3

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Σμήναρχος εν αποστρατεία κ. Αθανάσιος Κεραμιδόγλου καλωσόρισε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, υπογραμμίζοντας πως οι απόστρατοι θα είναι πάντα στη διάθεση των φορέων της πόλης και της Εκκλησίας.

«Αγαπητές κυρίες και κύριοι συνάδελφοι όλων των κλάδων, αγαπητοί φίλοι.

Σας Καλωσορίζουμε στην Διακλαδική Λέσχη Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων ασφαλείας του μας, στο σπίτι των ένστολων και των συνταξιούχων. Η Λέσχη επαναλειτούργησε μετά από πολλά χρόνια με διαταγή του ΓΕΣ από 1-11-2011 και θα λειτουργεί όπως σ' όλες τις πρωτεύουσες των νομών.

Η χρηματοδότηση έγινε από το ΓΕΑ με προσωπική εργασία των Αξιωματικών και Υπαξιωματικών της 131 ΣΜ με την επίβλεψη και καθοδήγηση του διοικητού Σμηνάρχου κ. Τσαντίρη Ιωάννη αλλά και την συνδρομή του διοικητού FOB Αντισμηνάρχου κ. Δρακόπουλου Παναγιώτη. Προς το παρόν λειτουργεί σαν κυλικείο με προοπτική πολύ σύντομα να λειτουργήσει εστιατόριο για τους ένστολους και εκπαιδευτικούς μετά από πρόσφατη διαταγή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιωτόπουλου αλλά και αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας. Κυρίες και Κύριοι θα είμαστε πάντοτε στην διάθεση των φορέων της πόλης μας και της Εκκλησίας. Η πατρίδα μας βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο.

Η ασφάλεια της χώρας μας είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις, τα Σώματα Ασφαλείας και η Εκκλησία» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κεραμιδόγλου ευχόμενος καλή χρονιά με υγεία.

 

eeaa 4