Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 18 Μαϊος 2021 12:27

Επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του atpreveza.gr – Ο Φορέας για τα απορρίμματα θα κατασκευάσει το Σταθμό Μεταφόρτωσης της Πρέβεζας

Πλήρη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του atpreveza.gr στις 2 Απριλίου 2021, αποτελεί η συζήτηση του θέματος “Παροχή Γνώμης επί του σχεδίου Κανονισμού Τιμολόγησης και του σχεδίου Τεχνικού Προγράμματος του Α.Σ.Δ.Σ.Α Π. Ηπείρου”, στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας (δείτε ΕΔΩ).

Στο τεχνικό πρόγραμμα του Φορέα για τα απορρίμματα (Αναγκαστικός Σύνδεσμος Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Περιφέρειας Ηπείρου) έχει αναγραφεί το έργο της κατασκευής Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) στο Δήμο Πρέβεζας, με προϋπολογισμό 257.000 ευρώ.

Δίνεται έτσι “σανίδα σωτηρίας” σε αυτό το κομμάτι στο Δήμο Πρέβεζας, λόγω της αστοχίας στην κατασκευή.

Στο τεχνικό πρόγραμμα του Φορέα υπάρχει και το έργο: “Υπηρεσίες συμβούλου για τη σύνταξη χρηματοοικονομικής ανάλυσης και εξειδικευμένων εκθέσεων για την υποβολή πρότασης χρηματοδότησης στο ΕΣΠΑ 2014-2020 για τις Μονάδες Κομποστοποίησης Π.Ε. Πρέβεζας και Π.Ε. Θεσπρωτίας”, εξίσου σημαντικό για τη διαχείριση των απορριμμάτων στο Δήμο Πρέβεζας.