Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 27 Μαϊος 2021 12:21

Aνοικτός ηλεκτρονικός διαγωνισμός για το έργο της παράκαμψης της αρχαίας Νικόπολης, προϋπολογισμού 15 εκ. ευρώ

Η Δ/νση Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Ηπείρου, προκηρύσσει ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό άνω των ορίων του Ν. 4412/2016 με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση την τιμή, για την υλοποίηση του υποέργου: «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΡΓΟΥ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΝΙΚΟΠΟΛΗΣ - ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΝΙΚΟΠΟΛΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ», με συνολικό προϋπολογισμό 15.252.000,00ΕΥΡΩ με 45233120-6 «Έργα Οδοποιίας», αντίστοιχα, NUTS: EL541.

Το έργο συντίθεται στις κατηγορίες εργασιών: ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ με προϋπολογισμό 12.241.781,02€ (δαπάνη εργασιών με ΓΕ και ΟΕ και απρόβλεπτα και σύνταξη μελέτης).

Ως ημερομηνία και ώρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορώνi ορίζεται η 5η Ιουλίου 2021 ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00 μ.μ.

Ως ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η 9η Ιουλίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 π.μ.

Η προθεσμία εκτέλεσης του έργου ορίζεται σε είκοσι τέσσερις (24) μήνες, από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

«Πρόκειται για μια πονεμένη ιστορία που πήγε αρκετά πίσω εξαιτίας των δυσκολιών και των αλλαγών που επέβαλλε το Κ.Α.Σ. αλλά και των συνεχών αναβολών των συνεδριάσεων των Δικαστηρίων λόγω Κορωνοϊού», ανάφερε στην εισήγησή του ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, τονίζοντας ότι με το έργο αφενός ενοποιείται και αναδεικνύεται ο αρχαιολογικός χώρος της Νικόπολης και αφετέρου η πόλη της Πρέβεζας θα αποκτήσει μια σύγχρονη είσοδο.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 15.252.000 ευρώ, στον οποίο δεν περιλαμβάνεται το κόστος των απαλλοτριώσεων. Επιπλέον η Περιφέρεια έχει συνάψει προγραμματική σύμβαση με τη ΔΕΥΑ Πρέβεζας για τη μετατόπιση του δικτύου ύδρευσης.

Δείτε ολόκληρη την προκήρυξη εδώ