Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 03 Ιουνίου 2021 13:30

Αναστολή λειτουργίας σε δύο τάξεις του δημοτικού σχολείου Ν. Σινώπης λόγω κρουσμάτων κορονοϊού – Σε αναστολή και τμήματα του 2ου δημοτικού σχολείου Πάργας

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του atpreveza.gr, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πρέβεζας θα εκδώσει εντός της ημέρας απόφαση αναστολής λειτουργίας δύο τάξεων στο δημοτικό σχολείο της Νέας Σινώπης, λόγω δύο επιβεβαιωμένων κρουσμάτων Covid-19 σε μαθητές του σχολείου.

Σύμφωνα με την διαδικασία που ακολουθείται σε ανάλογες περιπτώσεις, θα υπάρξει αναστολή λειτουργίας στα συγκεκριμένα τμήματα-τάξης για το χρονικό διάστημα που προβλέπουν οι οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Στο μεταξύ στο 2ο δημοτικό σχολείο Πάργας, είναι ήδη σε αναστολή λειτουργίας λόγω κρούσματος από 26/5 έως και 8/6 η Δ ΤΑΞΗ (Δ Τάξη), Δ-ΑΓΓΛΙΚΩΝ (Δ Τάξη), ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ-Δ (Δ Τάξη), Ζ0*Δ2 (Δ Τάξη), Ζ1*Δ2 (Δ Τάξη), Ζ2*Δ1 (Δ Τάξη).

Μετά την παραπάνω εξέλιξη στη Νέα Σινώπη, η κινητή μονάδα ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται την Δευτέρα 7 Ιουνίου και τις ώρες 9:00 -14:00 στο Δημοτικό Κατάστημα της Ν. Σινώπης Πρέβεζας, προκειμένου να πραγματοποιήσει δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης (rapid test) για Covid-19 στον γενικό πληθυσμό.

Η δράση υποστηρίζεται από τον Δήμο Πρέβεζας, ενώ οι πολίτες που θα προσέρχονται στον χώρο πρέπει να τηρούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας και έχοντας μαζί τους το ΑΜΚΑ και την Αστυνομική τους Ταυτότητα, ενώ θα λάβουν με μήνυμα στο κινητό τους το αποτέλεσμα του test.

Ο Δήμος Πρέβεζας εφιστά την προσοχή  όλων μας και την τήρηση όλων των μέτρων υγιεινής (μάσκες, αποστάσεις  κλπ) έτσι ώστε να  αποφευχθούν περιστατικά που θα δημιουργήσουν πρόβλημα στην περιοχή μας ενόψει και της τουριστικής περιόδου.