Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 08 Ιουνίου 2021 11:02

Το συνέδριο για τις νέες τεχνολογίες SEEDA CECNSM θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο στην Πρέβεζα

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του atpreveza.gr, το 6ο Συνέδριο Σχεδιασμού Αυτοματισμού, Μηχανικών Υπολογιστών, Δικτύων Υπολογιστών και Κοινωνικών Μέσων Δικτύωσης για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη (SEEDA-CECNSM 2021), που υποστηρίζεται τεχνικά από την ένωση επαγγελματιών IEEE Computational Intelligence Society (CIS), θα διεξαχθεί στις 24-26 Σεπτεμβρίου 2021 στην πόλη της Πρέβεζας, εντός της Πανεπιστημιούπολης Πρέβεζας στο Ψαθάκι.

Το Συνέδριο παρέχει μια εικόνα στον μοναδικό κόσμο που προκύπτει από την αλληλεπίδραση μεταξύ των τομέων της πληροφορικής, των δικτύων και του αυτοματισμού. Το SEEDA CECNSM 2021 θα παρέχει ένα διεθνές τεχνικό φόρουμ για εμπειρογνώμονες από τη μηχανολογία και τον ακαδημαϊκό χώρο για την ανταλλαγή ιδεών, καινοτομιών και παρουσίασης αποτελεσμάτων συνεχούς έρευνας στους πιο εξελιγμένους τομείς.

Στη διοργάνωση μετέχουν τμήματα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και φυσικά το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Πρέβεζας.

Το Συνέδριο αποδεικνύει στην πράξη πόσο σημαντική είναι για την Πρέβεζα η παρουσία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην πόλη. 

 

Δείτε περισσότερα κλικάροντας ΕΔΩ.