Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2021 10:35

Γενική Απεργία την Πέμπτη στην Πρέβεζα – Συγκεντρώσεις σωματείων έχουν προγραμματιστεί σε τρία σημεία στην πόλη

Γενική Απεργία έχουν κηρύξει την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021 ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ με στόχο να “κατεβάσει-ρολά” όλη η χώρα, αντιδρώντας στο νομοσχέδιο-έκτρωμα -όπως το χαρακτηρίζουν- για τα εργασιακά, το οποίο “χτυπάει” κατοχυρωμένα εργασιακά δικαιώματα όπως το 8ωρο στην εργασία, τις συλλογικές συμβάσεις και τη συνδικαλιστική δράση.

Στην Πρέβεζα έχουν προγραμματιστεί συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε τρία σημεία. Το Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας έχει απευθύνει κάλεσμα για συγκέντρωση των απεργών μπροστά κτίριο του Εργατικού Κέντρου στην παραλία της πόλης στις 10.30 το πρωί.

Κάλεσμα για συγκέντρωση στα παλαιά ΚΤΕΛ (10.30μ.μ.) έχουν απευθύνει με ανακοινώσεις τους το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ, η ΕΛΜΕ Πρέβεζας, ο Σύλλογος Εργαζομένων στους ΟΤΑ Α' Βαθμού Δήμων Ν. Πρέβεζας, το Σωματείο Οικοδόμων Ν. Πρέβεζας, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Πρέβεζας, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πρέβεζας, φορείς και επιτροπές αγώνα.

Κάλεσμα συγκέντρωσης στον ΟΤΕ (10μ.μ.) έχουν απευθύνει η Συνέλευση Συντονισμού Εργαζομένων-Ανέργων, η Αριστερή Παρέμβαση, η Ανυπότακτη Κίνηση για τα χωριά και την πόλη της Πρέβεζας και διάφορες συλλογικότητες.