Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021 13:21

Προβλήματα με την χαμηλή πίεση του νερού στην Πρέβεζα

Κάτοικοι και επαγγελματίες του Δήμου Πρέβεζας ταλαιπωρούνται αρκετά τις τελευταίες ημέρες λόγω της χαμηλής πίεσης του νερού. Δεν είναι το πρώτο καλοκαίρι που συμβαίνει κάτι τέτοιο στο Δήμο της Πρέβεζας και σε διάφορα σημεία του, ωστόσο αυτή τη φορά οφείλεται στο κατολισθητικό φαινόμενο που σημειώθηκε στη Σμυρτούλα.

Το atpreveza.gr επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ Φώτης Ζέρβα, ο οποίος ανέφερε: “Είναι σε εξέλιξη οι εργασίες αποκατάστασης της ζημιάς που έγινε στη Σμυρτούλα, λόγω της κατολίσθησης. Πραγματοποιήσαμε συνάντηση και με την εταιρεία που εκτελεί το έργο, παρουσία και του Δημάρχου Πρέβεζας και μας είπαν πως μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας (Πέμπτη-Παρασκευή) οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί. Στη συνέχεια θα μπορέσουμε να αυξήσουμε την πίεση του νερού και της υδροδότησης, ώστε να μην υπάρχουν πια προβλήματα. Συνιστούμε λίγη υπομονή στους δημότες”.

Τα περισσότερα προβλήματα καταγράφονται σε περιοχές όπως το Νεοχώρι, το Σκαφιδάκι, ο Πνευματικός Φάρος, παραλιακές περιοχές της Δ.Ε. Ζαλόγγου, ενώ και στο κέντρο της Πρέβεζας η πίεση είναι χαμηλή σε διαμερίσματα που βρίσκονται στους τελευταίους ορόφους των πολυκατοικιών.