Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021 12:49

“Το νομοσχέδιο-έκτρωμα για τα εργασιακά να μείνει στα χαρτιά!” - Συγκέντρωση και πορεία εργαζομένων στο κέντρο της Πρέβεζας (pics)

Την πρόθεσή τους να ενταθεί ο αγώνας για να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο που καταργεί το 8ωρο και δυναμώνει την εκμετάλλευση, που βάζει ακόμα περισσότερα εμπόδια στο δικαίωμα στην απεργία, στη συλλογική οργάνωση και διεκδίκηση, κατέδειξαν με την παρουσία τους στους δρόμους της Πρέβεζας εκπρόσωποι σωματείων, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι άνεργοι και νεολαίοι.


Στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στα παλαιά ΚΤΕΛ, έδωσαν το “παρών” εκπρόσωποι του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ, του ΠΑΜΕ Πρέβεζας, του Συλλόγου Εργαζομένων στους ΟΤΑ Α' Βαθμού Δήμων Ν. Πρέβεζας, του Σωματείου Οικοδόμων Ν. Πρέβεζας, του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Πρέβεζας, του Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πρέβεζας, εκπρόσωποι αγροτικών συλλόγων, η Συνέλευση Συντονισμού Εργαζομένων-Ανέργων, η Αριστερή Παρέμβαση, η Ανυπότακτη Κίνηση για τα χωριά και την πόλη της Πρέβεζας και μέλη της συλλογικότητας “Σπείρα”.

IMG 1208
Πραγματοποιήθηκαν ομιλίες και στη συνέχεια ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης με κεντρικό σύνθημα “Το νομοσχέδιο-έκτρωμα για τα εργασιακά να μείνει στα χαρτιά! - Κάτω τα χέρια από το 8ωρο”.

IMG 1214
Στο ύψος του ΟΤΕ μέλη της Συνέλευσης Συντονισμού μέλη της Συνέλευσης Συντονισμού Εργαζομένων-Ανέργων, της Αριστερής Παρέμβασης, της Ανυπότακτης Κίνησης για τα χωριά και την πόλη της Πρέβεζας και μέλη της συλλογικότητας “Σπείρα”, στάθηκαν και προχώρησαν σε σύντομη ομιλία.

IMG 1219
Στα γραφεία της Διεύθυνσης πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ν. Πρέβεζας πραγματοποίησαν επίσης συγκέντρωση διαμαρτυρίας δάσκαλοι και νηπιαγωγοί.

 

Έκθεση εικόνων