Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 10:41

Το νερό-νεράκι έχουν πει τις τελευταίες εβδομάδες οι κάτοικοι της Πρέβεζας - Σήμερα φαίνεται πως θα λυθεί το πρόβλημα...

Είχαμε αναφερθεί την προηγούμενη Παρασκευή σε αναλυτικό ρεπορτάζ του atpreveza.gr (δείτε ΕΔΩγια τα προβλήματα που υπάρχουν σε πολλά σημεία του Δήμου Πρέβεζας και εντός της πόλης της Πρέβεζας με την χαμηλή πίεση του νερού.

Το νερό-νεράκι έχουν πει οι κάτοικοι του Δήμου, εξαιτίας κυρίως της σοβαρής ζημιάς λόγω του κατολισθητικού φαινομένου που σημειώθηκε στη Σμυρτούλα και επηρέασε και το δίκτυο ύδρευσης. Σε επικοινωνία που είχε το atpreveza.gr με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ Φώτη Ζέρβα μας ενημέρωσε ότι η ΔΕΥΑΠ παραλαμβάνει σήμερα το έργο στις δεξαμενές και με τη χρήση μηχανημάτων πίεσης θα ομαλοποιηθεί η ροή του νερού. Ο ίδιος υπολογίζει ότι από τις 4 το μεσημέρι και μετά το πρόβλημα θα έχει λυθεί.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η ύδρευση των Νομών Πρέβεζας, Άρτας, Λευκάδας, ένα έργο πολλών εκατομμυρίων ευρώ, έχει ενταχθεί στο Ταμείο Ανάκαμψης και η υλοποίησή του αναμένεται να “τρέξει” με γοργές διαδικασίες. Το συγκεκριμένο έργο θα λύσει μια και καλή το πρόβλημα της ύδρευσης.