Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021 11:43

Αναφορά στο ρεπορτάζ του atpreveza.gr για τη Λάμαρη από τον Κώστα Κύρλα – Ερευνάται το ενδεχόμενο κατασκευής νέας οδικής εισόδου για τον Ωρωπό

Στο ρεπορτάζ του atpreveza.gr για τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στην περιοχή της Υψηλής Ζώνης Λάμαρης και τους κινδύνους ατυχήματος (δείτε ΕΔΩ), αναφέρθηκε στο δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας ο σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Κώστας Κύρλας.

Ο κ. Κύρλας στάθηκε στο γεγονός ότι πρέπει ο Δήμος να επιληφθεί του θέματος και να στηρίξει τον ΤΟΕΒ Λάμαρης στην αποκατάσταση των προβλημάτων και άμεσα.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος στην απάντησή του τόνισε: “Όσοι είναι από τον Ωρωπό γνωρίζουν ότι ασφαλτοστρώθηκε ένας αγροτικός δρόμος και περνάει ένας αγωγός του ΤΟΕΒ. Στη συνάντηση που είχαμε με την Περιφέρεια είπαμε να γίνει μία νέα σύνδεση για την είσοδο του Ωρωπού. Αναφέρθηκε το πρόβλημα. Θα γίνει μία μελέτη μήπως μπορέσει να υπάρξει άλλη είσοδος για τον Ωρωπό. Το θέμα είναι η γρήγορη αποκατάσταση. Έχει ενημερωθεί ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ να το προχωρήσει”.