Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021 12:56

Κωστόγιαννης: “Οι γειτονιές της Πρέβεζας είναι σε μία εγκατάλειψη” - Νίτσας: “Αν περάσουμε από τις γειτονιές βλέπουμε μία βρώμικη πόλη”

Το ζήτημα της καθαριότητας στις γειτονιές της πόλης της Πρέβεζας έθεσαν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας τόσο ο επικεφαλής της παράταξης “Ανάπτυξη Τώρα” Γιώργος Νίτσας, όσο και ο σύμβουλος της “Ανυπότακτης Κίνησης για τα χωριά και την πόλη της Πρέβεζας” Ταξιάρχης Κωστόγιαννης.

Ο κ. Κωστόγιαννης τόνισε ότι η καθαριότητα δεν πρέπει να γίνεται μόνο σε σημεία της πόλης όπως η παραλία και το ιστορικό κέντρο που είναι η “βιτρίνα” της πόλης, αλλά και στις συνοικίες. “Υπάρχει μία αίσθηση ότι οι γειτονιές της πόλης είναι σε μία εγκατάλειψη” είπε ο κ. Κωστόγιαννης, ενώ ο Γιώργος Νίτσας ανέφερε από την πλευρά του: “Διαπιστώθηκε τον μήνα που διανύουμε και ειδικά το τριήμερο που η Πρέβεζα δέχθηκε πολλούς επισκέπτες, μία πολύ άσχημη εικόνα για την καθαριότητα της πόλης. Και όπως είπα έχει διαπιστωθεί εδώ και καιρό. Τι συμβαίνει; Είναι εικόνα τουριστικής πόλης αυτή; Σκοπεύετε να κάνετε κάτι ή απλώς η καθαριότητα δεν είναι στην προτεραιότητά σας ως δημοτική αρχή; Αν περάσουμε από τις γειτονιές βλέπουμε μία βρώμικη πόλη...”.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γωεργάκος δεσμεύτηκε ότι θα βελτιωθεί άμεσα η εικόνα στη Δ.Ε. Πρέβεζας, καθώς έχουν εντοπιστεί τα προβλήματα.