Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021 13:46

Την παραχώρηση της χρήσης του χώρου του θερινού δημοτικού κινηματογράφου από το Δήμο ζητά η ΝΕΔΗΚΕΠ

Σε απόφαση έγκρισης υποβολής αιτήματος στο Δήμο Πρέβεζας για δωρεάν παραχώρηση στη ΝΕ.ΔΗ.Κ.Ε.Π (Νέα Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πρέβεζας) της χρήσης του χώρου στην περιοχή της ΚΥΑΝΗΣ ΑΚΤΗΣ (δίπλα στο Δημοτικό Κηποθέατρο) για τη λειτουργία θερινού Κινηματογράφου, προχώρησε το Δ.Σ. της δημοτικής εταιρείας.

Σύμφωνα με την εισήγηση που έγινε στη συνεδρίαση, αυτό συνέβη, λόγω παλαιότερης απόφασης για παύση λειτουργίας του χώρου.

Ειδικότερα στην εισήγηση αναφέρεται: “Μία από τις δραστηριότητες της ΝΕ.ΔΗ.Κ.Ε.Π έως το έτος 2017, ήταν η λειτουργία του θερινού Κινηματογράφου 'ΚΥΑΝΗ ΑΚΤΗ'. Με την αριθμ. 30/2017 απόφασή του το Δ.Σ ενέκρινε την παύση της δραστηριότητας του δημοτικού θερινού κινηματογράφου λόγω προβλημάτων όπως έλλειψη εξοπλισμού, προσωπικού όπως χειριστή προβολής-ταμία-διοικητικό προσωπικό-προσωπικό καθαριότητας. Επειδή όμως τώρα έχει προσληφθεί προσωπικό μέσω των προγραμμάτων του ΟΑΕΔ ώστε να ανταποκριθεί στη σωστή λειτουργία του θερινού Κινηματογράφου συμβάλλοντας στη πολιτιστική αναβάθμιση της πόλης, προτείνεται η υποβολή αιτήματος στο Δήμο Πρέβεζας για δωρεάν παραχώρηση στη ΝΕ.ΔΗ.Κ.Ε.Π της χρήσης του χώρου στην περιοχή της ΚΥΑΝΗΣ ΑΚΤΗΣ (δίπλα στο Δημοτικό Κηποθέατρο) για τη λειτουργία θερινού Κινηματογράφου και να διαβιβαστεί η απόφαση στην Οικονομική Επιτροπή Δήμου Πρέβεζας για να αποφασίσει σχετικά”.

Ενδεχομένως να δούμε τις επόμενες ημέρες ενδιαφέρον για τη λειτουργία του...