Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 27 Ιουνίου 2021 19:35

Νεκρός βρέθηκε ο 60χρονος ψαροντουφεκάς

Φωτό αρχείου Φωτό αρχείου

Τραγικό τέλος είχε η αναζήτηση 60χρονου από την Άρτα που ειχε βουτήξει το Σάββατο για ψαροντούφεκο στη θαλάσσια περιοχή της Λυγιάς.

Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι χωρίς τις αισθήσεις του σε βραχώδη περιοχή στη θαλάσσια περιοχή ''ΡΙΖΩΝ'' Πρέβεζας και ανασύρθηκε από ιδιώτες δύτες που συμμετείχαν στις έρευνες.

Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στο λιμένα Πρέβεζας, απ' όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Λιμεναρχείο Πρέβεζας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο Ιατροδικαστικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας.

Να θυμίσουμε πως ο 60χρονος είχε μεταβεί απογευματινές ώρες χθες, με ένα ακόμη άτομο για διενέργεια υποβρύχιας αλιείας και έκτοτε αγνοούνταν.

Από την πρώτη στιγμή που ειδοποιήθηκαν οι αρχές ξεκίνησαν οι έρευνες από δύο περιπολικά σκάφη Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., ένα Α/Κ σκάφος, δύο περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από στεριά, ενώ ζητήθηκε η συνδρομή από την λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Πρέβεζας, όπου έσπευσαν να συνδράμουν με τέσσερα 4 άτομα από στεριά και τρεις 3 δύτες. Σήμερα στις έρευνες συμμετείχε και ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας.