Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 29 Ιουνίου 2021 09:57

Επιστολή του πρώην Προέδρου της Καμαρίνας για το θέμα των 1640 στρμ. που δηλώθηκαν στο Κτηματολόγιο από την Ιερά Μονή Ζαλόγγου

Χαιρετίζω την απόφαση του Δημοτ.Συμβουλίου Πρέβεζας της 24/6/2021 (δείτε ΕΔΩ) σύμφωνα με την οποία ο Δήμος Πρέβεζας θα κινήσει κάθε νόμιμη διαδικασία για τη διεκδίκηση των 1640 στρεμμάτων στην  Κοινότητα Καμαρίνας τα οποία δηλώθηκαν στο Κτηματολόγιο από τη Μητρόπολη Πρέβεζας χωρίς να της ανήκουν.

Αισθάνομαι δε ιδιαίτερη ικανοποίηση γιατί συνέβαλα σε αυτό με την ανοιχτή επιστολή μου προς όλα τα μέλη του Δημ. Συμβουλιου Πρέβεζας.

Επειδή όμως, όπως συνηθίζεται στη χώρα μας, πολλές από τις αποφάσεις θεσμικών οργάνων συμβαίνει να μην υλοποιούνται, θεωρώ ότι ο μόνος πλέον αρμόδιος και αποκλειστικά υπεύθυνος για την υλοποίηση αυτής της απόφασης και γενικότερα για την προστασία της περιουσίας του Δήμου Πρέβεζας είναι ο Δήμαρχος Πρέβεζας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εμείς εφησυχάσαμε.

Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι θα αγρυπνούμε, θα  αγωνιζόμαστε και θα πρωτοστατούμε ενάντια σε κάθε προσπάθεια αποδυνάμωσης αυτής της απόφασης και "εμπλοκής" της στα γρανάζια της γραφειοκρατίας μέχρι να τελεσιδικήσει αυτή η υπόθεση και να απαλειφθεί  η αφύσικη στρέβλωση της αλήθειας από τη Μητρόπολη Πρέβεζας. Ας ληφθεί αυτό σοβαρά υπόψη από τον Δήμαρχο της Πρέβεζας.

 

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΡ. ΝΟΥΣΙΑΣ

(τέως πρόεδρος Κοινότητας Καμαρίνας)