Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 13:42

“Ισχυρά, μαζικά, δημοκρατικά, προοδευτικά ψηφοδέλτια στην αυτοδιοίκηση και στο Ν. Πρέβεζας” η πολιτική “γραμμή” του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του atpreveza.gr, έπειτα από πρωτοβουλία της Νομαρχιακής Επιτροπής που ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ν. Πρέβεζας, που δείχνει να επιδιώκει να επανακτήσει μία πολιτική “εξωστρέφεια” μετά από μία μακρά περίοδο δυσκολιών λόγω του lockdown, πραγματοποιήθηκε χθες τηλεδιάσκεψη για την αυτοδιοίκηση.

Στην τηλεδιάσκεψη συνδέθηκαν ο Τομεάρχης Εσωτερικών και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κώστας Ζαχαριάδης και ο Θόδωρος Γκοτσόπουλος, συντονιστής του Τμήματος Αυτοδιοίκησης και πρώην Δήμαρχος Παλλήνης. Συμμετείχαν μεταξύ άλλων μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ν. Πρέβεζας, των δημοτικών παρατάξεων που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Ηπείρου και στους Δήμους του Ν. Πρέβεζας, καθώς και έμπειροι αυτοδιοικτικοί προερχόμενοι από τον κεντροαριστερό χώρο.

Η τηλεδιάσκεψη κατέληξε στην πολιτική “γραμμή” του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για... “Ισχυρά, μαζικά, δημοκρατικά, προοδευτικά ψηφοδέλτια στην αυτοδιοίκηση και στο Ν. Πρέβεζας”.

Επρόκειτο για μία εσωτερική διαδικασία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με σκοπό να ξεκινήσει μία συντονισμένη προσπάθεια και να γίνουν “ζυμώσεις” ώστε από τις αρχές του 2022 τα ψηφοδέλτια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αρχίσουν δυναμικά τη “μάχη” για την πλήρη ανατροπή των πολιτικών συσχετισμών σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης, να αλλάξει δηλαδή ο αυτοδιοικητικός χάρτης.