Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2021 13:53

Ειδική συνεδρίαση στις 27 Σεπτεμβρίου για τον απολογισμό πεπραγμένων της δημοτικής αρχής Πρέβεζας

Στις 27 Σεπτεμβρίου θα προχωρήσει επιτέλους ο δήμαρχος Πρέβεζας στον απολογισμό των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής των ετών 2019-2020 σε ειδική συνεδρίαση που θα διεξαχθεί είτε στο Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου Πρέβεζας είτε στο Βοτανικό Κήπο, παρουσία φορέων και πολιτών (αναλόγως των υγειονομικών πρωτοκόλλων που θα ισχύουν).

Να θυμίσουμε πως τόσο η Στροφή στο Μέλλον όσο και Ανάπτυξη τώρα είχαν θέσει επανειλημμένα το θέμα της καθυστέρησης του απολογισμού των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής, με το δήμαρχο να αποδίδει το θέμα της καθυστέρησης στην πανδημία.

Στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου το θέμα του απολογισμού πεπραγμένων στις 27/9 ψηφίστηκε ομόφωνα, με τον κ. Στύλο από την Ανάπτυξη Τώρα να σημειώνει: “Χαιρετίζουμε την απόφαση του δημάρχου να προχωρήσει σε μια κορυφαία δημοκρατική διαδικασία, που έπρεπε να την έχει κάνει εδώ και ένα χρόνο έστω και με τη χρήση της τεχνολογίας. Έστω και έτσι, μέσα στον Σεπτέμβριο θα περιμένουμε να δούμε τι ακριβώς θεωρείτε πως έχετε κάνει στη διετία από τη στιγμή που αναλάβατε τις τύχες της διοίκησης του δήμου”.

Από τη Στροφή στο Μέλλον ο κ. Ανωγιάτης σημείωσε: “χαιρόμαστε κι εμείς πάρα πολύ που ξεκινούν οι διαδικασίες μιας υποχρέωσης που έχει η δημοτική αρχή και θυμάστε πολύ καλά ότι μέχρι τώρα 2 φορές έχουμε κάνει ερώτηση και γραπτή αναφορικά με τη διενέργεια του απολογισμού, ο οποίος νομίζω ότι εκτός από απολογισμό μπορεί να αποτελέσει και ένα βήμα διαλόγου για τη χάραξη της πολιτικής και για τα επόμενα χρόνια για το δήμο Πρέβεζας , αναδεικνύοντας όλα τα ζητήματα που προέκυψαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Σε κάθε περίπτωση νομίζω ότι τα ζητήματα Δημοκρατίας πρέπει όλοι μας να τα σεβόμαστε, να τα υλοποιούμε και να είμαστε πάντοτε αρωγοί σε όλα αυτά”.