Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2021 11:53

Λευκή Νύχτα αλλιώς... Τριήμερο προσφορών στην Πρέβεζα

Με τριήμερο προσφορών από 27 έως και 29 Αυγούστου θα “αντικατασταθεί” και φέτος η Λευκή Νύχτα στην Πρέβεζα, λόγω της πανδημίας και των υγειονομικών μέτρων.

Ο Σύλλογος Εμποροεπαγγελματιών Ιστορικού Κέντρου Πρέβεζας αναφέρει: “Ο σύλλογος εμποροεπαγγελματιών ιστορικού κέντρου Πρέβεζας σας προσκαλεί στο τριήμερο προσφορών την Παρασκευή 27/8, πρωί και απόγευμα, το Σαββάτο 28/8 πρωί και απόγευμα και την Κυριακή 29/8 το απόγευμα.

Και φέτος εξαιτίας των συνθηκών, δεν θα διοργανωθεί η Λευκή Νύχτα για την ασφάλεια όλων μας. Στη θέση της τα καταστήματα του ιστορικού κέντρου σας προσφέρουν χαμηλές τιμές και ευκαιρίες αγοράς όλο το τριήμερο!

Ενημερώνουμε πως λαμβάνουμε όλα τα μέτρα και τις αποστάσεις, δεχόμαστε επισκέπτες ανάλογα με τα τετραγωνικά και χρησιμοποιούμε μάσκες και αντισηπτικό.

Η παρουσία μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γίνεται αισθητή και σκοπός μας είναι να προβάλουμε ολόκληρη την πόλη! Ακολουθήστε μας στο Instagram: @HISTORICAL_CENTER_OF_PREVEZA και λάβετε συμμετοχή στον διαγωνισμό κερδίζοντας δώρα!"