Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 03 Σεπτεμβρίου 2021 10:46

Συνάντηση στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας είχε ο Δήμαρχος Πρέβεζας για τα στρατόπεδα...

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του atpreveza.gr ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος επισκέφθηκε στις 26 Αυγούστου το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας σε προγραμματισμένο ραντεβού και είχε επαφές με υπηρεσιακούς παράγοντες.

Ο κ. Γεωργάκος κρατά ως “επτασφράγιστο μυστικό” τις συζητήσεις που είχε και για ποιο θέμα πήγε, ωστόσο οι πληροφορίες του atpreveza.gr αναφέρουν ότι βρέθηκε εκεί για το θέμα της αξιοποίησης των ανενεργών στρατοπέδων της Πρέβεζας.

Αξίζει να σημειωθεί πως τον “πρώτο λόγο” πλέον τον έχει η Περιφέρεια Ηπείρου στο συγκεκριμένο θέμα και είναι άγνωστο αν η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε είχε το “πράσινο φως” της Περιφέρειας και του κου Καχριμάνη ή έγινε σε συνεργασία με την Περιφέρεια, στο πλαίσιο μίας ευρύτερης στρατηγικής.

Ο κ. Γεωργάκος πάντως είχε δεσμευτεί πως θα μεταφέρει την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας στο Υπουργείο σχετικά με την παραχώρηση χωρίς αντίτιμο των χώρων στο Δήμο από το ΤΕΘΑ.

Σε επικοινωνία που είχε το atpreveza.gr με τον Δήμαρχο Πρέβεζας, δεν επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε το ρεπορτάζ και περιορίστηκε να πει ότι θα ενημερώσει το δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας.