Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 26 Μαρτίου 2013 12:22

Υπόσχεση του Δημάρχου Πρέβεζας στις τρίτεκνες οικογένειες για μείωση των Δημοτικών Τελών αλλά και των τελών της Ύδρευσης

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 22 Μαρτίου 2013 στην αίθουσα του Δημαρχείου Πρέβεζας μεταξύ του Δημάρχου Πρέβεζας κ. Χρήστου Μπαϊλη και του Διοικητικού Συμβούλίου Τριτέκνων Ν.  Πρέβεζας, που είχε στόχο και σκοπό την ενημέρωση του  Δημάρχου για τις δραστηριότητες του Συλλόγου.

Η  ενημέρωση έγινε  από τον πρόεδρο των Τριτέκνων, Δήμο Βασίλη για  τα  προβλήματα που αντιμετωπίζει η τρίτεκνη  οικογένεια λόγω  των δυσβάσταχτων   οικονομικών   μέτρων, την περικοπή των οικογενειακών επιδομάτων, την αυξημένη φορολόγηση και τέλος για το μεγάλο δημογραφικό  πρόβλημα που αντιμετωπίζει  ο Νομός και ο Δήμος  Πρέβεζας  ειδικά στα χωριά που τα σημάδια της γήρανσης φαίνονται στην έλλειψη παιδιών και δημοτικών σχολείων. Τα χωριά μας είναι έρημα, υπάρχουν κτίρια χωρίς κατοίκους, λες και χτυπήθηκαν από... βόμβα νετρονίου.

Την αδιαφορία της Πολιτείας  απέναντι στις πολυμελείς  οικογένειες, κάλεσε ο Σύλλογος  τον Δήμαρχο Πρέβεζας να  καλύψει ο  Δήμος, κάνοντας έκπτωση  50%  στα  Τέλη  Ύδρευσης  και Φωτισμού, εγγραφή στους παιδικούς σταθμούς με τις προϋποθέσεις των πολυτέκνων και μείωση 50% στα δίδακτρα του Δημοτικού Ωδείου.

Ο Δήμαρχος πήρε το λόγο και συμφώνησε ότι οι  Τρίτεκνες οικογένειες αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα και μας υποσχέθηκε συγκεκριμένα τη μείωση των Δημοτικών Τελών αλλά και της Ύδρευσης.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι: Παπασάββα Νίκη , Ρούσος Δημήτρης, Χρηστιά Αρετή, Τζούκας Γιώργος.