Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021 15:13

Ο Γρηγόρης Κουμπής θα είναι ο νέος Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας

Η σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στο δημαρχιακό μέγαρο, έβγαλε και “ειδήσεις” για την διάδοχη κατάσταση στην ηγεσία του ΝΠΔΔ.

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Πρέβεζας και Πρόεδρος του ΔΛΤ Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, νέος Πρόεδρος του Ταμείου θα είναι ο νυν Αντιπρόεδρος Γρηγόρης Κουμπής. Κάτι άλλωστε που είχαμε επισημάνει και στο ρεπορτάζ μας στο atpreveza.gr για τις δημαιρεσίες που θα γίνουν τον Νοέμβριο.

Ο κ. Γεωργάκος δε θα συμμετέχει πλέον στο συγκεκριμένο δημοτικό όργανο, καθώς σύμφωνα με το άρθρο 240 του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων “Στην περίπτωση που μέλος έχει ορισθεί, από το δημοτικό ή κοινοτικό συμβούλιο, ο δήμαρχος ή ο πρόεδρος της Κοινότητας, αυτός αυτοδικαίως καθίσταται και πρόεδρος αντιστοίχως, του διοικητικού συμβουλίου”.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το αν θα παραμείνει ή όχι ο επικεφαλής της παράταξης “Στροφή στο Μέλλον” Ευκλειδής Φονταράς ως μέλος του Δ.Σ. του Ταμείου, μιας και η συγκεκριμένη θέση εκπροσωπεί ουσιαστικά όλες τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης.