Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021 11:43

Καταγγέλθηκε η ανοργανωσιά του Δήμου στην ενημέρωση των σχολείων για τη διακοπή νερού – Σημαντικά προβλήματα και σε ηλικιωμένα άτομα

Τα τεράστια προβλήματα που προέκυψαν από την ανοργανωσιά του Δήμου και την αδυναμία διαχείρισης των ζητημάτων που προέκυψαν στις σχολικές μονάδες της Πρέβεζας, εξαιτίας της χθεσινής διακοπής της υδροδότησης (δείτε ΕΔΩ), καταγγέλθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας.

Ειδικότερα, ο σύμβουλος της “Στροφής στο Μέλλον” και εκπαιδευτικός Παναγιώτης Λελοβίτης, τόνισε ότι από τη στιγμή που ήταν προγραμματισμένη η διακοπή από την προηγούμενη εβδομάδα, έπρεπε ήδη να έχουν ενημερωθεί οι μαθητές και οι γονείς και να μην πραγματοποιούνταν μαθήματα.

Η διακοπή των μαθημάτων στις 10.30 το πρωί και μάλιστα εργάσιμη ημέρα, δημιούργησε έναν πανικό στις σχολικές ομάδες και στους γονείς, καθώς τέθηκαν ζητήματα υγιεινής και ασφάλειας για τους μαθητές.”Θα πρέπει να υπάρχει ένας προγραμματισμός σε τέτοιες περιπτώσεις”, είπε ο κ. Λελοβίτης.

IMG 3931

Ο σύμβουλος της “Ανάπτυξης Τώρα” Τάσος Αμάραντος από την πλευρά του, ανέφερε ότι ο ίδιος έχει πολλούς ασθενείς που υποβάλλονται σε θεραπεία, είναι ηλικιωμένοι και δεν έχουν πρόσβαση στον ηλεκτρονικό Τύπο, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα. Πρότεινε μάλιστα την παλιά λύση της ντουντούκας που ενημέρωνε τον κόσμο, ως ενισχυτικό μέσο, καθώς είχε κάποια αποτελέσματα σε ανθρώπους μεγάλους σε ηλικία.