Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021 13:04

“Χάνει το τρένο” των οδικών αξόνων η δημοτική αρχή; – Αίτημα για ειδική συνεδρίαση έθεσε εκ νέου ο Γιώργος Νίτσας

Για ανεξήγητο λόγο ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος αποφεύγει συστηματικά να τοποθετηθεί για το πολύ σημαντικό ζήτημα των οδικών αξόνων και της σύνδεσής τους με την Πρέβεζα, την ώρα που εντός της εβδομάδας θα πραγματοποιηθούν κρίσιμες συσκέψεις για τη σύνδεση της Πρέβεζας με την Ιόνια Οδό (δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ).

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας, ο επικεφαλής της “Ανάπτυξης Τώρα” Γιώργος Νίτσας στάθηκε στο γεγονός ότι το δημοτικό συμβούλιο έχει πάρει απόφαση να συζητήσει το θέμα από τον Σεπτέμβριο του 2020 σε μονοθεματική συνεδρίαση. “Σερνόμαστε πίσω από τις εξελίξεις κε Δήμαρχε”, είπε ο κ. Νίτσας, ενώ ο σύμβουλος της ίδιας παράταξης Τάσος Αμάραντος εμφανώς εκνευρισμένος επισήμανε: “Όλα γύρω-γύρω τα φέρνετε κε Δήμαρχε. Αν δε φωνάξετε εσείς ο Δήμαρχος της πόλης ποιος θα φωνάξει; Θέλουμε ασφαλείς δρόμους. Να προχωρήσει η παραϊόνια και η παραεγνατία. Ο παραλιακός μέχρι την Πάργα ούτε διαγράμμιση δεν έχει... Ως πότε θα γίνονται αυτά;”.

Τελικώς αποφασίστηκε να γίνει συνεδρίαση εντός του Οκτωβρίου για τους οδικούς άξονες.

Κοινή διαπίστωση πάντως είναι πως η δημοτική αρχή ίσως “χάνει το τρένο” αναφορικά με τους οδικούς άξονες, παραμένοντας απούσα από κάθε κρίσιμη σύσκεψη.