Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2021 14:28

Επανέναρξη της λειτουργίας της Φιλαρμονικής «ΟΡΦΕΥΣ» - 1η Νοεμβρίου ξεκινούν οι εγγραφές

Η Φιλαρμονική Εταιρεία Πρέβεζας « ΟΡΦΕΥΣ » με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την επανέναρξη της λειτουργίας της Φιλαρμονικής.

Η έναρξη των εγγραφών νέων μαθητών στις σχολές της για το σχολικό έτος 2021-2022 αρχίζουν την 1η Νοεμβρίου 2021 και θα διαρκέσουν έως και την λήξη του τρέχοντος σχολικού έτους.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται στο κτήριο της Φιλαρμονικής (οδός 21ης Οκτωβρίου 47 ) κάθε Δευτέρα και Πέμπτη από 5.00 – 7.30 μ. μ και καθημερινά στο τηλέφωνο του Αρχιμουσικού κ. Μήτσουρα Αθανάσιου 6972773160.

Η φοίτηση στην Φιλαρμονική είναι εντελώς δωρεάν.

Τα μαθήματα στα όργανα και στα θεωρητικά, θα ξεκινήσουν την 1η Νοεμβρίου 2021 , θα πραγματοποιούνται εκ του σύνεγγυς ( με ζωντανή παρουσία , δια ζώσης διδασκαλία ) συμφώνως με τις προβλέψεις των εκάστοτε ΚΥΑ και σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Παιδείας για τη λειτουργία των σχολικών μονάδων.

Αυτονόητη είναι η απόλυτη τήρηση των υγειονομικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας από το διδακτικό προσωπικό, τους μαθητές και τους γονείς.

Τέλος το Διοικητικό Συμβούλιο της Φιλαρμονικής , καλεί τους γονείς των μαθητών να εγγράψουν τα παιδιά τους στην Φιλαρμονική , στηρίζοντας έτσι το νέο της ξεκίνημα. Επίσης καλεί όλους τους μουσικούς, που κατά καιρούς βρέθηκαν εκτός του σωματείου , που μπορούν και θέλουν να προσφέρουν, να επιστρέψουν στην Φιλαρμονική και να στηρίξουν την νέα προσπάθεια για την ανάκαμψή της .

 

Από το Διοικητικό Συμβούλιο της Φιλαρμονικής Πρέβεζας « Ο ΟΡΦΕΥΣ »