Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 02 Νοεμβρίου 2021 11:24

Ενημέρωση για τα κάγκελα στις εισόδους της μαρίνας ζήτησε ξανά η Ανυπότακτη Κίνηση - Καμία απάντηση από το δήμαρχο

φωτό αρχείου φωτό αρχείου

Στο θέμα της τοποθέτησης κάγκελων στις εισόδους της ιδιωτικής μαρίνας επανήλθε ο επικεφαλής της Ανυπότακτης Κίνησης Ταξιάρχης Κωστόγιαννης ζητώντας ενημέρωση από το δήμαρχο Πρέβεζας.

IMG 1151

Ο κ. Κωστόγιαννης είχε θέσει το θέμα σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στα τέλη Σεπτεμβρίου, υπογραμμίζοντας τότε πως θα έπρεπε το δημοτικό συμβούλιο να πάρει απόφαση να απομακρυνθούν άμεσα, αφού όπως είπε δεν προβλέπεται από τη σύμβαση που είναι σε ισχύ. Ο δήμαρχος είχε απαντήσει πως είχε ενημερώσει την τεχνική υπηρεσία προκειμένου να δουν τη σύμβαση και αν είναι νόμιμο ή όχι, ωστόσο ένα μήνα μετά ο επικεφαλής της Ανυπότακτης Κίνησης επανήλθε αφού ακόμη δεν έχει πάρει απάντηση.

IMG 1120

Ο δήμαρχος αρνήθηκε αρχικά να απαντήσει και στη συνέχεια παρέπεμψε τον κ. Κωστόγιαννη στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, τη στιγμή που ο ίδιος είναι ακόμη Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου.

Πραγματοποιήθηκε ο εξής διάλογος: 

Κωστόγιαννης: κ. Δήμαρχε είχα έρθει στο γραφείο σας και σας είπα ότι η ιδιωτική μαρίνα είχε βάλει κάποια κάγκελα στην παραλία. Μου είπατε δεν ξέρω τίποτα, θα το δούμε, θα κάνουμε. Τελικά τι γίνεται; θα μας πείτε;

Γεωργάκος: Όχι

Κωστόγιαννης: επαναλαμβάνω ότι ο κ. Δήμαρχος λέει ότι δεν θα μας πει. Μάλιστα να πω και το εξής, εκείνη τη στιγμή που ο δήμαρχος μου είπε δεν γνωρίζω εγώ να σας πω λίγο εξεπλάγην αλλά μετά το σκέφτηκα και είπα το εξής, συνήθως αυτός που έχει το πάνω χέρι και στη συγκεκριμένη περίπτωση η μαρίνα, δεν είναι υποχρεωμένη να ενημερώνει αυτούς που θεωρεί ότι θα τους εξυπηρετήσει τα συμφέροντα αλλά μετά θα θέλει να τους καλύψει τις παρανομίες.

Γεωργάκος: θα απαντήσει το Λιμενικό Ταμείο.

Παγγές: θεωρείτε ότι είναι παράνομα;

Κωστόγιαννης: Ναι

Παγγές: τότε γιατί δεν τα βγάζετε; Πάμε να τα βγάλουμε μαζί; Να τα ξηλώσουμε αφού είναι παράνομα.

Κωστούλας: έχει δίκιο κ. Παγγέ, το ΦΕΚ προϋποθέτει να είναι ελεύθερη η είσοδος

Παγγές: ε τότε να πάμε να τα βγάλουμε να τελειώσει αυτό το θέμα και ας έρθουν να μας πάνε αυτόφωρο.

Κωστόγιαννης: ναι να πάμε