Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 11:05

Στην παραλία της Πρέβεζας επιστρέφει ένα... μίνι χριστουγεννιάτικο χωριό λόγω των αυξημένων κρουσμάτων

Τα αυξημένα κρούσματα και τα μέτρα αντιμετώπισης κατά της πανδημίας επηρεάζουν και το καθιερωμένο πλέον χριστουγεννιάτικο χωριό του Δήμου Πρέβεζας.

Έπειτα από επικοινωνία που είχε το atpreveza.gr με τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο και την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής πολιτικής, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Πρέβεζας Αθηνά Κωνσταντάκη, μας ανέφεραν πως λόγω του 4ου κύματος της πανδημίας, δε θα υπάρξει χριστουγεννιάτικο χωριό με τη μορφή που το είχαμε συνηθίσει.

Για λόγους που σχετίζονται με τα μέτρα που πρέπει να υπάρχουν, η δράση θα μεταφερθεί από το χώρο του parking που είχε γίνει πρόπερσι (στη συμβολή των οδών Θεοφάνους και 21ης Οκτωβρίου) στην παραλία της πόλης, στο χώρο ανάμεσα στο δικαστικό μέγαρο και την Πλατεία Ανδρούτσου.

Θα υπάρξει τοποθέτηση κάποιων σπιτιών σε απόσταση μεταξύ τους, ώστε να τηρούνται όσο το δυνατόν καλύτερα τα σχετικά πρωτόκολλα, ενώ ήδη ορισμένοι επαγγελματίες έχουν κάνει αιτήσεις στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πρέβεζας για τοποθέτηση παιδικών παιγνίων και ζαχαρωδών προϊόντων.

Είναι δεδομένο πάντως πως το χριστουγεννιάτικο χωριό δε θα θυμίζει παλαιότερα Χριστούγεννα, καθώς τα κρούσματα έχουν αυξηθεί και στο Δήμο Πρέβεζας.