Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 09 Απριλίου 2013 19:29

Στην 6η ΔΥΠΕ οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Πρέβεζας

Ακόμη ένα «βήμα» για να φτάσουν τα προβλήματα του Γ.Ν. Πρέβεζας, στα πιο ψηλά κλιμάκια των διοικούντων την Υγεία, θα κάνουν τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα για την Υγεία, καθώς το αίτημά τους για συνάντηση με τον διευθυντή της 6ης ΥΠΕ, κ. Παναγιώτη Κατσίβελα, εισακούστηκε και οι δύο πλευρές θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν την Πέμπτη το πρωί στην Πάτρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του www.atpreveza.gr οι εργαζόμενοι θα θέσουν στην ΔΥΠΕ, το οξύτατο λειτουργικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Γ.Ν. της Πρέβεζας, με την έλλειψη προσωπικού και υλικοτεχνικής υποδομής. Τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα για την Υγεία στην Πρέβεζα, θα ζητήσουν από τον κ. Κατσίβελα, με τον πλέον επίσημο τρόπο, την άμεση «ενίσχυση» του Νοσοκομείου με τέσσερις γιατρούς (αναισθησιολόγο, νεφρολόγο, παθολόγο και παιδίατρο), ώστε να αποφευχθεί το «τρομακτικό» ενδεχόμενο του «λουκέτου» των κλινικών, το οποίο είναι πλέον ορατό.
Στο μεταξύ, το αίτημα των εργαζομένων προς το Υπουργείο Υγείας για συνάντηση, παραμένει αναπάντητο... Η αδιαφορία σε όλο της το μεγαλείο...