Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2022 13:58

Με 7 θέματα θα συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο Ζηρού στις 21 Φεβρουαρίου

Με 7 θέματα και με φυσική παρουσία για πλήρως εμβολιασμένους και νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο και με τηλεδιάσκεψη για τους υπόλοιπους, θα συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο Ζηρού τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00.

1. Επιβολή τελών, δικαιωμάτων και εισφορών για το οικονομικό έτος 2022, σύμφωνα με την αριθ. 21/2022 απόφαση εισήγησης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ζηρού.

2. Συζήτηση και διατύπωση θέσης σχετικά με τις μαθητικές καταλήψεις σε σχολικές μονάδες του Δήμου.

3. Ανάκληση της αριθ. 07/2022 προηγούμενης απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ζηρού που αφορούσε την εκπόνηση μελέτης για την αποκατάσταση ανενεργού λατομείου στη θέση «Άγιος Χαράλαμπος» της Κοινότητας Νέας Κερασούντας Δήμου Ζηρού.

4. Εξέταση αιτήματος των Παπαβασιλείου Απόστολου, Δημητρίου και Κωνσταντίνου για ανταλλαγή δημοτικής έκτασης με ιδιοκτησία τους που βρίσκεται στην Κοινότητα Θεσπρωτικού Δήμου Ζηρού, με σκοπό την τακτοποίηση ορίων της ιδιοκτησίας τους.

5. Έγκρισης της αριθ. 03/2022 μελέτης της Τεχνικής Υπηρεσίας Δήμου Ζηρού με τίτλο : «Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της οδού Αναπαύσεως και διαμόρφωση κοινόχρηστου δημοτικού χώρου στάθμευσης οχημάτων» στο Θεσπρωτικό.

6. Αποδοχή ποσού 323.500,00 € από το Υπουργείο Εσωτερικών για την κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών ή και την υλοποίηση έργων και επενδυτικών δραστηριοτήτων και εγγραφή της χρηματοδότησης στο τεχνικό πρόγραμμα έτους 2022.

7. Έγκριση εκτέλεσης και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης της υπηρεσίας με τίτλο : «Σχέδια Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ. Φ. Η. Ο.)», συνολικού προϋπολογισμού 39.680,00 €.

Η συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά στο κανάλι του Δήμου στο  YouTube, στο σύνδεσμο : https://www.youtube.com/channel/UCucx-eW2oLLCBo065FZa04w