Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022 11:56

Παντοπωλείο Μελιφέρα - "Κάθε μέρα άρωμα, γεύση, απόλαυση..."

Ένα ιδιαίτερο παντοπωλείο με μεγάλη ποικιλία προϊόντων βρίσκεται στην οδό Επτανήσου και Μασσαλίας στην Πρέβεζα.

Στο Μελιφέρα μπορείτε να βρείτε παραδοσιακά ζυμαρικά, γαλακτομικά προϊόντα, ξηρούς καρπούς, βότανα, έλαια, μπαχαρικά, μέλι, βιολογικά προϊόντα καθώς και άλλα είδη διατροφής και καθαριότητας.

Στα ράφια του Μελιφέρα εξέχουσα θέση έχουν τα ποιοτικά, αγνά και ανεπεξέργαστα προϊόντα, ενώ σκοπός των ιδιοκτητών είναι να αποκτήσουν θέση αντίστοιχη και στη διατροφή σας!

melifera2a

Οι πιστοποιημένες γνώσεις και δεξιότητες των ιδιοκτητών στη βοτανοθεραπεία και τη μελισσοκομία καθώς και η αγάπη, το πάθος και το μεράκι τους κρύβονται πίσω από την προώθηση των ξεχωριστών προϊόντων, ενώ πλέον μπορείτε να κάνετε τις αγορές και μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα https://melifera-herbstore.gr που ήρθε για να μπει στη ζωή σας και να σας τροφοδοτεί με τα πιο αγνά και ανεπεξέργαστα προϊόντα της φύσης.

Ο ηλεκτρονικός κατάλογος του καταστήματος εμπλουτίζεται και ενημερώνεται συνεχώς, στοχεύοντας στην μεγαλύτερη δυνατή κάλυψη των διατροφικών σας απαιτήσεων, ενώ οι αγορές σας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος μπορούν να πραγματοποιηθούν με ασφαλή συναλλαγή εύκολα και γρήγορα όλο το 24ωρο,οποιαδήποτε ημέρα και σε όλη την Επικράτεια.

 melifera banner