Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013 04:01

"Καθ-οδηγώντας τα παιδιά μας με ασφάλεια"-Ημερίδα στην Πρέβεζα στις 22 Απριλίου

Καθ-οδηγώντας τα παιδιά μας με ασφάλεια είναι το θέμα της ημερίδας που διοργανώνουν την Δευτέρα 22 Απριλίου και ώρα 7 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου ο Δήμος Πρέβεζας, η Εισαγγελία Πρωτοδικών και η Υπηρεσία Επιμελητών Ανηλίκων Πρέβεζας.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο οδηγός αγώνων αυτοκινήτων και Σύμβουλος Ασφαλούς Οδήγησης και Οδικής Συμπεριφοράς Αναστάσιος Μαρκουϊζος γνωστός ως Ιαβέρης, ενώ παρεμβάσεις θα κάνουν οι Ευάγγελος Μάστακας Εισαγγελέας Πρωτοδικών Πρέβεζας, Κωσταντίνος Σιώρος Διοικητής του τμήματος Τροχαίας, Επαμεινώνδας Λέκκας Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής Νοσοκομείου Πρέβεζας και Ιωάννης Ρέντζος Δημοτικός Σύμβουλος.

Πρόλειται για ένα διήμερο εκδηλώσεων, το οποίο περιλαμβάνει ενημερώσεις μαθητών Λυκείου, προκειμένου να ευαισθητοποιηθούν στην ορθή και συνειδητή οδική συμπεριφορά.

Ο κ. Μαρκουίζος θα επισκεφτεί τα εξής σχολεία:

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013, 9:00 π.μ., 2ο Γενικό Λύκειο Πρέβεζας

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013, 12:00 π.μ., 1ο ΕΠΑ.Λ. Καναλακίου

Τρίτη 23 Απριλίου 2013, 09:00 π.μ., 1ο ΕΠΑ.Λ. Πρέβεζας.

Παράλληλα τη Δευτέρα 22 Απριλίου, ώρα 19.00, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας (πρώην «Όαση»), θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα με θέμα:

«Καθ – Οδηγώντας τα παιδιά μας με Ασφάλεια».

Κεντρικός Ομιλητής είναι ο κ. Τάσος Μαρκουίζος «Ιαβέρης».

Η Ημερίδα έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού σε θέματα Οδικής Ασφάλειας και Συμπεριφοράς. Την Ημερίδα θα τιμήσουν με τις εισηγήσεις τους:

ο κ. Ευάγγελος Μάστακας, Εισαγγελέας Πρωτοδικών Πρέβεζας,

ο κ. Κωνσταντίνος Σιώρος, Διοικητής Τροχαίας Πρέβεζας,

Dr. Επαμεινώνδας Λέκκας, Χειρουργός, Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής Νοσοκομείου Πρέβεζας και ο κ. Ιωάννης Ρέντζος, Δημοτικός Σύμβουλος.

Την Ημερίδα συνδιοργανώνουν ο Δήμος Πρέβεζας, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πρέβεζας και η Υπηρεσία Επιμελητών Ανηλίκων.

Ο κ. Τάσος Μαρκουίζος «ΙΑΒΕΡΗΣ», είναι καταξιωμένος Οδηγός Αγώνων Αυτοκινήτου, Σύμβουλος Ασφαλούς Οδήγησης και Οδικής Συμπεριφοράς, Συγγραφέας των βιβλίων «Εθνικό Θέμα: Οδηγός Ασφαλούς Οδικής Συμπεριφοράς I» και «Οδηγός Ασφαλούς Οδικής Συμπεριφοράς IΙ». Έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου 25 χρόνια μια προσπάθεια να βελτιώσει την οδική συμπεριφορά όλων μας και να ευαισθητοποιήσει όσους περισσότερους συμπολίτες – συνανθρώπους του μπορεί, με μόνο στόχο την μείωση των θανατηφόρων τροχαίων ατυχημάτων, τα οποία ξεκληρίζουν καθημερινά τις δικές μας οικογένειες. Παραδίδει μαθήματα ασφαλούς οδήγησης στη Σχολή Οδικής Συμπεριφοράς που ο ίδιος έχει ιδρύσει. Δίνει ομιλίες (αφιλοκερδώς) σε σχολεία, στρατόπεδα, πτέρυγες μάχης, αστυνομία, δήμους και κοινότητες, ιδρύματα, ΕΚΑΒ, τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, ελπίζοντας επιτέλους να πάψει αυτό το θανατικό που πλήττει την χώρα μας.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ Δικαστικό Μέγαρο Πρέβεζας 26820 89529 & 26820 22328