Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 20 Απριλίου 2013 01:57

Ο Σύλλογος Εμποροεπαγγελματιών Ιστορικού Κέντρου στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Στοχεύοντας στην ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου το οποίο λειτουργεί από το Τμήμα Πρόνοιας και τον Δήμο της Πρέβεζας εξυπηρετώντας περίπου 250 οικογένειες ο Σύλλογος Εμποροεπαγγελματιών του Ιστορικού Κέντρου προχώρησε από την Παρασκευή στην τοποθέτηση καλαθιών στα καταστήματα του Κέντρου προκειμένου να γίνει συλλογή τροφίμων από τους δημότες.

Τα καλάθια θα μείνουν στα καταστήματα όλη την εβδομάδα με στόχο, τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν να δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα.

Την ίδια στιγμή το Τμήμα Πρόνοιας συνεχίζει την συλλογή τροφίμων στον χώρο της Λαικής Αγοράς ενώ εκτός από την έκκληση που κάνει για βοήθεια προς τους δημότες απευθύνεται και στα σουπερ μάρκετ υπογραμμίζοντας ότι η κατάσταση που βιώνουν δεκάδες οικογένειες είναι ιδιαίτερα δύσκολη και χρειάζεται η συνδρομή όλων μας για να περάσουν ανθρώπινα τουλάχιστον τις γιορτινές μέρες.

Την ίδια στιγμή ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων θα συγκεντρώσει τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο από Δευτέρα 22 Απριλίου ως την Παρασκευή 26 Απριλίου στον χώρο του Σχολείου και σας παρακαλεί να συμμετάσχετε και να ενισχύσετε την προσπάθεια.